×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

«Στις συμφωνίες Κυρίων εμείς είμαστε ΚΥΡΙΟΙ»

28 Αυγούστου 2013 12:21

Σε δελτίο τύπου που εξέδωσε ο ΑΜΕΣ Νηρέας Νάουσα Πάρου σχετικά με τα όσα ακούγονται και λέγονται για «εκμετάλλευση αθλητών», «εκβιασμός» και άλλες τέτοιες έννοιες, διευκρινίζει τα εξής:

Δελτίο τύπου

Νάουσα Πάρου 26/08/2013

Πολλά ακούγονται και πολλά λέγονται αλλά δεν είναι στην ιδιοσυγκρασία των μελών μας να ασχολούμαστε με τίποτα άλλο παρά μόνο με το καλό της ομάδας μας και των αθλητών μας. Κάποιοι εδώ και καιρό αναμασάνε λέξεις όπως «εκμετάλλευση αθλητών», «εκβιασμός» και άλλες τέτοιες έννοιες τις οποίες όμως κύριοι εμείς δεν γνωρίζουμε και δεν έχουμε καν στο λεξιλόγιο μας, αφού όπως όλοι γνωρίζουν το μόνο που μας αφορά είναι να προάγουμε τον αθλητισμό. Γι' αυτό άλλωστε είμαστε η ομάδα με τις περισσότερες επιτυχίες και διακρίσεις στο νησί. Στόχος μας πάντοτε ήταν είναι και θα είναι η πρόοδος των αθλητών μας και γενικότερα του αθλητισμού στο νησί μας. Αυτό άλλωστε μαρτυρά και η συνεχής παρουσία μας στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Κυκλάδων αλλά και σε όλα τα τουρνουά ακαδημιών του νησιού μας και των Κυκλάδων σε όλες τις κατηγορίες. Ένας λοιπόν σύλλογος που αριθμεί τόσους αθλητές πάει να πει ότι έχει σκοπό του μόνο την πρόοδο και τίποτα άλλο.

Πριν από δύο χρόνια κάναμε μια συνεργασία στην οποία εμείς ήμασταν εκεί 100% και όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι και όσον αφορά το οικονομικό. Το εγχείρημα αυτό αγωνιστικά στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία αφού υπεύθυνοι για την λειτουργία του αγωνιστικού τμήματος ήταν τα μέλη του συμβουλίου μας. Η επιτυχία αυτή δεν θα είχε ολοκληρωθεί αν είχαμε παραιτηθεί όπως μας παροτρύνανε. Αντίθετα εμείς συνεχίσαμε μόνο και μόνο για να μπορέσουν τα παιδιά να ανταμειφθούν για την συνεχή προσπάθεια τους και να νιώσουν την χαρά της νίκης και της κατάκτηση του πρωταθλήματος Νέων.

Όσο για το οικονομικό σκέλος της συνεργασίας η πρώτη χρονιά έκλεισε χωρίς το παραμικρό πρόβλημα. Τον Νοέμβριο λοιπόν της δεύτερης χρονιάς αποφάσισαν ότι δεν μπορούν να συνεισφέρουν οικονομικά και αποφάσισαν να παραιτηθούν από αυτή τη συνεργασία. Έρχονται λοιπόν κάποιοι ουρανοκατέβατοι και τυχάρπαστοι τώρα το καλοκαίρι και μας λένε ότι έχουμε υποχρέωση να επιστρέψουμε τα δελτία αφού όμως εκείνοι πρώτοι σαν συμβούλιο είχαν παραιτηθεί από τις δικές τους υποχρεώσεις.

Στις συμφωνίες Κυρίων εμείς είμαστε ΚΥΡΙΟΙ και επειδή έχουμε μάθει να στηρίζουμε τους αθλητές μας σε οποιαδήποτε απόφαση τους (σωστή ή λάθος) καλούμε όποιον αθλητή του συλλόγου μας επιθυμεί να αποχωρήσει από την ομάδα να περάσει να παραλάβει το δελτίου του προσωπικά. Εμείς έχουμε να συναναστραφούμε μόνο με εκείνους. Με δήθεν παράγοντες δεν έχουμε καμία σχέση. Άλλωστε όλος ο κόσμος ξέρει τι εστί «Α.Μ.Ε.Σ. ΝΗΡΕΑΣ»,

Ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ

Με τιμή

Το Δ.Σ. του Συλλόγου

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr