×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Τριήμερη απόβαση αθλητικών συντακτών στην Πάρο!

18 Σεπτεμβρίου 2013 18:40

Από τις 4 έως και τις 6 Οκτωβρίου 2013 θα βρεθούν στην Πάρο, καλεσμένοι της ΚΔΕΠΑΠ, μέλη του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ).

Επικεφαλής των Αθλητικών Συντακτών, που όπως πληροφορούμαστε θα είναι γύρω στα 20 άτομα, θα είναι ο Πρόεδρος του ΠΣΑΤ Σωτήρης Τριανταφύλλου που γνωρίζει καλά το νησί.

Οι αθλητικοί δημοσιογράφοι θα ξεναγηθούν στην Πάρο, θα νιώσουν την παριανή φιλοξενία και θα δώσουν, φυσικά, φιλικό παιχνίδι. Πρότασή μας είναι με την μικτή Πάρου -και όχι με των παλαιμάχων όπως ψιθυρίζεται- για να μην πάρουν ανάσα!!!

Οι ασφαλείς μας και έγκυρες πληροφορίες από το στρατόπεδο του ΠΣΑΤ αναφέρουν πως ήδη ο πρόεδρος (Σωτήρης Τριανταφύλλου) έχει δώσει εντολή και πρόγραμμα προπονήσεων σε όλα τα μέλη που θα έρθουν στην Πάρο. Ένα πρόγραμμα που ακολουθείται πιστά αφού περιλαμβάνει ανάμεσα στα άλλα φραπεδάκι στην παραλία και αλλού, ουζάκι με μεζέ, γούνα στα κάρβουνα, κ.α.

Περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν, από την ΚΔΕΠΑΠ, τις επόμενες ημέρες...

Δ. Α.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos