×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Ημερίδα στη Σύρο: «Αθλητισμός - βία - διαιτητής»

31 Ιανουαρίου 2014 19:47

Η επιτροπή διαιτησίας της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κυκλάδων, το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014 και ώρα 19:00, στο αμφιθέατρο του Πανεπιστήμιου Αιγαίου (κτίριο πρώην 1ου γυμνασίου σύρου), διοργανώνει ημερίδα με θέμα «αθλητισμός - βία - διαιτητής».

Καλούνται ποδοσφαιριστές, παράγοντες, φίλαθλοι και όλοι όσοι αγαπούν το ποδόσφαιρο και θέλουν να ενημερωθούν για θέματα διαιτησίας, να παρακολουθήσουν την ημερίδα.

Από την κεντρική επιτροπή διαιτησίας της ΕΠΟ έχει ορισθεί ως ομιλητής στην ημερίδα, το μέλος της κ. Καλυβάς Δημήτριος.

Ευχαριστήριο ΕΠΣ Κυκλάδων

Η ΕΠΣ Κυκλάδων ευχαριστεί την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και ιδιαίτερα τον αντιπεριφερειάρχη κ. Πουσαίο και τον περιφερειακό σύμβουλο, αρμόδιο για θέματα αθλητισμού-πολιτισμού κ. Γρυπάρη, για την άμεση

ανταπόκριση και υλοποίηση του αιτήματός μας, τροποποίησης δρομολογίου του πλοίου Αδαμάντιος Κοραής, για τον απεγκλωβισμό της ομάδας του ΑΟ Σερίφου και των φιλάθλων που είχαν μετακινηθεί στη Σίφνο για ποδοσφαιρικό αγώνα. Το πρόβλημα του εγκλωβισμού τους στη Σίφνο προκλήθηκε από τη μη προσέγγιση λόγω καιρικών συνθηκών του πλοίου Aqua Jewel.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos