×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Ήττα του Αίαντα, ο Αιολικός την άνοδο στην Γ' Εθνική

02 Ιουνίου 2014 11:15

Αντίο με ήττα είπε ο Αίαντας Σύρου στα μπαράζ ανόδου αφού έχασε 1-2 από τον Αιολικό στο τελευταίο του παιχνίδι,

έχοντας πάντως για αντίπαλο και τον διαιτητή Σφακιανάκη που είχε αρκετές λανθασμένες υποδείξεις. Ενα αποτέλεσμα που δίνει το εισιτήριο ανόδου στην ομάδα της Μυτιλήνης. Ο πρωταθλητής Κυκλάδων ξεκίνησε πιο δυνατά και στο 18' ζήτησε πέναλτι σε χέρι παίκτη του Αιολικού. Στο 33' προηγήθηκε με τον συνήθη ύποπτο Ηλία Κώτση, μετά από μεταβίβαση του Κάρολου Ρούσσου. Το γκολ τόνωσε ψυχολογικά τους παίκτες του Αίαντα (αφού ήθελε νίκη με τρία γκολ διαφορά) όμως μια ολιγωρία στο 36' έδωσε τη δυνατότητα στους παίκτες του Αιολικού να φύγουν στην κόντρα και να κερδίσουν πέναλτι. Ο Διονυσάτος το εκτέλεσε εύστοχα και έκανε το 1-1 σκορ με το οποίο έληξε το ημίχρονο. Στην επανάληψη ο Αίαντας άρχισε επίσης δυνατά και έχασε μια καλή ευκαιρία με τον Μπαλόπητα. Η συνέχεια όμως δεν ήταν ανάλογη αφού αποβλήθηκαν μέσα σε λίγα λεπτά οι Μεμάι και Αναγνωστόπουλος με αποτέλεσμα να "σβήσει" κάθε όνειρο για κάτι καλύτερο. Μοιραία ο Αιολικός πήρε τον έλεγχο του ματς και κατάφερε στο 79' να πάρει και τη νίκη με γκολ του Γκιάτα μετά από λάθος του Συριανού.

ΑΓΙΑΞ ΣΥΡΟΥ (Ρούσσος): Συριανός, Μεμάι, Τσιριγώτης, Βασάλος, Αναγνωστόπουλος, Μπαλόπητας , Κώτσης, Μουράι, Σαγκινέτος, Ρούσσος Κ., Μπογκντάν.

ΑΙΟΛΙΚΟΣ (Κομνηνός): Γόμος, Γκιάτας, Μουτζουρής, Καπταγιάννης, Ν. Μπαράκης, Καδής, Διονυσάτος Θ, Λαλάς, Μιχαλάκης, Μαλακός, Σεραφίγκος.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos