×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 956

Αναβολή μιας εβδομάδας στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ

25 Φεβρουαρίου 2015 20:10

Την αναβολή των αγώνων της Σούπερ Λιγκ αυτή την Κυριακή και την επανεξέταση της κατάστασης σε συνεργασία με την αρμόδια διοργανώτρια αρχή, την επόμενη εβδομάδα αποφάσισε η κυβέρνηση.

«Η απόφαση της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού για να πατάξουν τη βία είναι οριστική και αμετάκλητη», δήλωσε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, μετά τη συνάντηση που είχε με τον Αλέξη Τσίπρα και νωρίτερα το πρωί με τους προέδρους της Super League, της Football League και με εκπρόσωπο της ΕΠΟ.
Την αναστολή του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου της Σούπερ Λίγκας ανακοίνωσε ο υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής μετά τη συνάντηση που είχε το απόγευμα με τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

 

Η αναστολή της αγωνιστικής δραστηριότητας ισχύει μόνο για τη Σούπερ Λίγκα και για διάστημα μίας εβδομάδας, αφού την επόμενη Τετάρτη θα επανεξεταστεί η κατάσταση, τόνισε ο κ. Κοντονής, ενώ επεσήμανε ότι είναι ανάγκη να εφαρμοστεί ο Νόμος και όσα προβλέπονται τόσο για τις λέσχες φιλάθλων όσο και για το ηλεκτρονικό εισιτήριο και ζήτησε σεβασμό στην λαϊκή απαίτηση για κάθαρση στο ποδόσφαιρο.

«H απόφαση της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού για να πατάξουν την βία είναι οριστική και αμετάκλητη. Η κυβέρνηση δεν θα κάνει ούτε ένα βήμα πίσω. Επιχειρηματικά συμφέροντα που αναπτύσσονται κατά απαράδεκτο τρόπο στον χώρο του αθλητισμού δεν θα τα ανεχθούμε. Έλαβα σήμερα εισηγήσεις της ΕΛ.ΑΣ και της ΔΕΑΒ για το έκρυθμο της κατάστασης. Στην Λεωφόρο από θαύμα δεν θρηνήσαμε νεκρό, αλλά και όσα έγιναν στην συνεδρίαση της Λίγκας διαμορφώνουν ένα ζοφερό κλίμα. Όλοι καταλαβαίνουν τι σημαίνει κορυφαίοι παράγοντες να βιοπραγεί ο ένας στον άλλο. Υπό αυτή την έννοια είναι αδύνατο να διεξαχθούν αγώνες την Κυριακή», είπε ο κ Κοντονής.

Και πρόσθεσε: «Την άλλη Τετάρτη θα τα ξαναπούμε με τις αρχές και θα δούμε τι έκαναν. Αν έχουμε τα ίδια πάλι δεν θα γίνουν αγώνες την μεθεπόμενη Κυριακή. Ελπίζω και εύχομαι όσα συζητήσαμε να υλοποιηθούν. Η κυβέρνηση ό,τι έχει υποσχεθεί θα τα υλοποιήσει. Θα πάρουμε όλα τα μέτρα για να καταπολεμηθεί η βία. Το νομοθετικό πλαίσιο παρέμβασης της κυβέρνησης σε τέτοια ζητήματα είναι σαθρό και ανύπαρκτο. Θα το ενισχύσουμε για να λυθεί δια παντός το πρόβλημα! Χρειάζεται η συμπαράσταση όλων όσοι λένε ότι συμφωνούν με την Κυβέρνηση. Αυτό λένε όλοι οι εκπρόσωποι ομάδων που συναντήθηκα μαζί τους. Αν τα εννοούν να το κάνουν πράξεις».

www.ethnos.gr

 

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos