Απολογισμός και νέοι στόχοι στην συνέντευξη των Προέδρων του τελικού ποδοσφαίρου Κυκλάδων…

27 Απριλίου 2015 21:57

Μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησαν οι Πρόεδροι των ποδοσφαιρικών ομάδων που αναμετρήθηκαν την Κυριακή 26 Απριλίου στην Πάρο, στον τελικό για την ανάδειξη της πρωταθλήτριας ομάδας των Κυκλάδων.

Ο Πρόεδρος του μεγάλου νικητή του αγώνα και πρωταθλητή πλέον Κυκλάδων Πανναξιακού κ. Πλάτων Τομπάς, χωρίς να κρύψει τη χαρά του για το αποτέλεσμα της διπλής νίκης του Πανναξιακού σε κύπελλο και πρωτάθλημα, αναφέρθηκε στις δυσκολίες της χρονιάς που πέρασε, στις επιτυχημένες μεταγραφές και στη χημεία της ομάδας που έφθασε τελικά στον επιθυμητό στόχο, αφιερώνοντας στο τέλος τη μεγάλη νίκη του Πανναξιακού στον κόσμο που τον στήριξε.

Αντιστοίχως, ο Πρόεδρος του Α.Ο Σύρου κ. Γιώργος Φώσκολος, σημείωσε την ατυχία της ομάδας του εκφράζοντας παράλληλα την αισιοδοξία του για το μέλλον μέσα από προσπάθειες ενίσχυσης της θέσης της ομάδας στο κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο. Παρακολουθήστε αναλυτικά τα όσα ενδιαφέροντα μας είπαν οι δύο Πρόεδροι σε βίντεο.

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos