Tελετή λήξης του 6ου Τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου Πάρου

09 Ιουνίου 2016 10:33

Την Κυριακή 12 Ιουνίου 2016 και ώρα 19:30 στο Δημοτικό Στάδιο Πάρου θα πραγματοποιηθεί η τελετή λήξης του 6ου Τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου Πάρου για την περίοδο 2015 – 2016.


Στη διάρκεια της τελετής θα γίνει η απονομή των επάθλων στις συμμετέχουσες ομάδες και θα δοθούν αναμνηστικοί έπαινοι στους μικρούς ποδοσφαιριστές.
Το τουρνουά συνδιοργανώνεται από κοινού με την Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π. και τις ακαδημίες των συλλόγων Α.Ο. Π.αρου, ΑΜΕΣ Μαρπησσαϊκός, ΑΜΕΣ Νηρέας και Π.Σ. Αγκαιριάς.
Στο φετινό τουρνουά συμμετείχαν συνολικά 260 μικροί ποδοσφαιριστές και από τους τέσσερεις συλλόγους, που εντυπωσίασαν με το ταλέντο, τον ενθουσιασμό και την αφοσίωσή τους γεγονός που δείχνει ότι η πρωτοβουλία αυτή αξίζει να στηριχθεί από όλους και να ενδυναμωθεί ακόμη περαιτέρω.
Εκφράζουμε τα συγχαρητήριά μας στους προέδρους και τους υπεύθυνους των ακαδημιών των συλλόγων, στους προπονητές και στους γονείς που πίστεψαν και στήριξαν τα παιδιά σε όλη τη διάρκεια της περιόδου.

Ο Πρόεδρος Δ.Σ. της Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π.

Αθανάσιος Μαρινόπουλος

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos