Εκτύπωση αυτής της σελίδας

O Παναγόπουλοs Νικόλαοs αναλαμβάνει το ανδρικό ποδοσφαιρικό τμήμα.του Μαρπησσαικού

30 Αυγούστου 2016 14:29

Το Δ.Σ. του συλλόγου μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συνεργασία του με τον διπλωματούχο προπονητή (Δίπλωμα UEFA Β’ 76η σχολή ΕΠΟ Φεβρουάριος 2013 ) κύριο Παναγόπουλο Νικόλαο όπου και αναλαμβάνει το ανδρικό ποδοσφαιρικό τμήμα.


Ο κύριος Παναγόπουλος είναι γεννηθείς το 1977 και ως τώρα στην προπονητική του καριέρα από το 2013 έχει δημιουργήσει ομάδες όπου πρωταγωνιστούσαν στα πρωταθλήματα που συμμετείχαν.

Επίσης έχει μεγάλη πείρα στα τμήματα υποδομής μιας και τα τελευταία χρόνια εργαζόταν στις ακαδημίες του ερασιτέχνη Πανιώνιου με μεγάλη επιτυχία.
Έχει παίξει ποδόσφαιρο το 1996-1998: ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-under 19 όπου παράλληλα έπαιζε και στην Εθνική Ομάδα Ενόπλων Δυνάμεων το 1998-2000: Θρίαμβο Αθηνών (Γ’ Εθνική) και σε άλλες πολλές ερασιτεχνικές ομάδες της Αττικής και της Κατερίνης.
Ο Α.Μ.Ε.Σ ΜΑΡΠΗΣΣΑΪΚΟΣ βλέπει στο πρόσωπο του έναν προπονητή όπου με την εμπειρία, τις γνώσεις και τις γνωριμίες του μπορούν να βοηθήσουν τους αθλητές μας να κάνουν το όνειρο τους πραγματικότητα αρκεί να το θέλουν και να το προσπαθήσουν.

Πιστεύουμε ότι πέρυσι κάναμε το πρώτο βήμα στην δημιουργία ενός συνόλου με αθλητές της ευρύτερης περιοχής και με τον κύριο Κεχαγιά πέρυσι βάλαμε τις βάσεις, φέτος με τις οδηγίες του κυρίου Παναγόπουλου και την μεγαλύτερη συμμετοχή παιδιών από τις ακαδημίες μας τα επόμενα χρόνια να μας χαρίσει όμορφα ποδοσφαιρικά παιχνίδια και πολλές επιτυχίες.

Καλωσορίζουμε στην μεγάλη οικογένεια του Α.Μ.Ε.Σ. ΜΑΡΠΗΣΣΑΪΚΟΥ τον κύριο Παναγόπουλο Νικόλαο και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο του.

ΤΟ Δ.Σ
27/08/2016

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr