"Ο ΑΟ ΠΑΡΟΥ από την ημέρα ίδρυσης του μέχρι και σήμερα, έχει μάθει να σέβεται όλα τα σωματεία"

13 Νοεμβρίου 2016 19:41

Την προηγούμενη εβδομάδα, το σωματείο μας είχε κατηγορηθεί από κάποιους για πλαστοπροσωπία και αντικανονική συμμετοχή ποδοσφαιριστή στα παιχνίδια μας, πράγμα που δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.


Ο ΑΟ ΠΑΡΟΥ από την ημέρα ίδρυσης του μέχρι και σήμερα, έχει μάθει να σέβεται όλα τα σωματεία και για το λόγο αυτό θέτει εκτός αποστολής για το παιχνίδι της Κυριακής με τον ΑΜΣ Φιλωτίου τον Νίκο Γιουρτζίδη, που τυπικά δεν είναι τιμωρημένος!!!!

Ένα ανθρώπινο διαιτητικό λάθος στο παιχνίδι με τον ΑΟ Σύρου, είχε ως αποτέλεσμα να μη καταγραφεί η αποβολή του αθλητή μας στο φύλλο αγώνα. Εμείς από την πλευρά μας, παρότι ο αθλητής δεν είναι τιμωρημένος και έχει κανονικά δικαίωμα συμμετοχής βάση κανονισμών, για λόγους ηθικής και προς απογοήτευση των καλοθελητών «που αγαπούν» τον ΑΟ Πάρου, θέσαμε τον αθλητή εκτός δεκαοκτάδας για το σημαντικό για εμάς αυτό παιχνίδι.

Ο ΑΟ Πάρου ήταν πάντα ΚΑΘΑΡΟΣ απέναντι στα σωματεία όλων των Κυκλάδων και το ίδιο πράττει και τώρα... Επαναλαμβάνουμε ότι κάνουμε Αθλητισμό, όχι Πρωταθλητισμό!

Εκ μέρους του Δ.Σ. του Α.Ο. ΠΑΡΟΥ

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos