“Συγχαρητήρια επιστολή Πέτρου Ραουζαίου για τη Μικτή ομάδα Νέων της Ε.Π.Σ.Κυκλάδων"

17 Φεβρουαρίου 2018 19:04

Η Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2018 , από εδώ και στο εξής θα αποτελεί ημέρα Ορόσημο με ιδιαίτερη και ξεχωριστή Ιστορική σημασία για το Κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο και κατ’ επέκταση τον αθλητισμό στο νομό μας , καθώς για πρώτη φορά στην ιστορία του
Κυκλαδίτικου ποδοσφαίρου η Μικτή ομάδα Νέων της Ε.Π.Σ.Κ. προκρίθηκε στις “8” καλύτερες ομάδες της προ-ημιτελικής φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος προεπιλογής Εθνικών ομάδων Νέων ανδρών της Ε.Π.Ο.

Η συγκεκριμένη νίκη αποκτά ιδιαίτερη αξία και σημασία , με τον τρόπο με τον οποίο ήρθε πετυχαίνοντας την πλήρη ανατροπή από το 2-0 που χάναμε , στο τελικό 2-3 παίρνοντας την «χρυσή» πρόκριση για την επόμενη φάση έναντι της αντίστοιχης ομάδας του Ρεθύμνου.

Το ως άνω γεγονός αποδεικνύει περίτρανα τα τεράστια ψυχικά αποθέματα που διαθέτουν οι ποδοσφαιριστές της Μικτής μας , το ότι είναι πραγματικά δεμένοι αναμεταξύ τους ως μία ομάδα – οικογένεια , την αποφασιστικότητά τους , την προσήλωσή τους στον τελικό στόχο τους και τη θέλησή τους για νίκη και διάκριση καθώς επίσης και την άρτια φυσική και αγωνιστική τους κατάσταση που είναι απόρροια της πολύ καλής και συστηματικής δουλειάς που γίνεται από τους προπονητές τους στα τμήματα υποδομών των ομάδων τους και ότι το ποδόσφαιρό μας έχει ανέβει ποιοτικά τα τελευταία χρόνια.

Όλη αυτό το τεράστιο αποτέλεσμα ΔΕΝ θα μπορούσε να επιτευχθεί εάν καθοδηγητής της όλης αυτής προσπάθειας ΔΕΝ ήταν ο Ενωσιακός μας προπονητής κος Γιώργος Μοστράτος ο οποίος εμπνέει , εμψυχώνει , καθοδηγεί και επιτελεί άριστα το έργο του , ως σαν “αρχιμαέστρος” μιας “καλοκουρδεισμένης ορχήστρας”

Η όλη αυτή επιτυχία αποκτά έναν ακόμη παραπάνω λόγο για να χαρακτηριστεί κάλλιστα ως “Επική” , και δεν είναι άλλος από τις αντιξοότητες που παρουσιάζει ο νομός μας , οι οποίες και δυσχεραίνουν το όλον έργο των Μικτών μας (στις προπονήσεις , στην παρακολούθηση ιδίοις όμασι των ποδ/των μας κ.λ.π.) το οποίο θα ήταν ανυπέρβλητο ,εάν Πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Κ. ΔΕΝ ήταν άλλος από τον Ρένο Φρέρη, όπου και του ιδίου του πιστώνεται ένα πολύ μεγάλο μέρος της όλης αυτής επιτυχίας καθώς και των συνεργατών του στο Δ.Σ. της Ε.Π.Σ.Κ.

Θέλω πραγματικά εγκαρδίως να συγχαρώ όλους τους συντελεστές αυτής της επιτυχίας – πρόκρισης καταρχήν τα ίδια τα παιδιά μας , τον Ενωσιακό μας προπονητή , τον Πρόεδρο μας καθώς επίσης φυσικά στις ομάδες όπου ανήκουν οι ποδ/τες μας , τους προπονητές τους και τους γονείς τους.

Εύχομαι ολόψυχα Καλή Επιτυχία και ευελπιστώ σε εξίσου ανάλογες επιτυχίες στους εναπομείναντες αγώνες και να καμαρώσουμε τη Μικτή μας στην υψηλότερη θέση της διοργάνωσης.

Με Ιδιαίτερη Εκτίμηση
Ραουζαίος Πέτρος
Μέλος Ε.Π.Σ.Κυκλάδων.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos