Ιστορική νίκη της Θύελλας Καμαρίου στο Κύπελλο Ελλάδας

16 Σεπτεμβρίου 2018 21:39

Σύσσωμος ο Α.Ο.ΣΥΡΟΥ , εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στην νταμπλούχο ομάδα των Κυκλάδων “ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΜΑΡΙΟΥ”, για την ιστορική της νίκη - πρόκριση, επί της ομάδας της Β΄ Εθνικής “Π.Α.Ε. ΣΠΑΡΤΗΣ” στο θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος 2018-2019.


Η συγκεκριμένη ιστορική νίκη (πρώτη νίκη ομάδας των Κυκλάδων επί επαγγελματικής ομάδας) , κάνει υπερήφανους όχι μόνο τον κόσμο της “ΘΥΕΛΛΑΣ ΚΑΜΑΡΙΟΥ” αλλά όλο τον νομό των Κυκλάδων και αποδεικνύει περίτρανα ότι το Κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο τα τελευταία ειδικά 4 χρόνια , έχει κάνει άλματα προόδου.
Όταν αγωνίζεσαι με ψυχή και καρδιά μπορείς να νικήσεις , όποιον αντίπαλο βρεθεί μπροστά σου και η “ ΘΥΕΛΛΑ” το αποδεικνύει αυτό περίτρανα!
Ελπίζουμε και ευχόμαστε αυτό το “ταξίδι στο όνειρο ” για την ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΜΑΡΙΟΥ , να μην τελειώσει ποτέ!!!
Καλή συνέχεια και καλή επιτυχία , για την επόμενη φάση!

ΜΕ ΤΙΜΗ
ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΣΥΡΟΥ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΦΩΣΚΟΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΡΑΟΥΖΑΙΟΣ ΠΕΤΡΟΣ

Το ΔΣ, οι Ποδοσφαιριστές και οι Προπονητές του ΑΟ ΠΑΡΟΥ συγχαίρουν την Θύελλα Καμαρίου για την σπουδαία νίκη της. Άξια εκπρόσωπος των Κυκλάδων η Θύελλα γράφει Ιστορία και αναδεικνύει το Κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο.Η Πρόκριση στην επόμενη φάση είναι γεγονός. Ευχόμαστε καλή συνέχεια προς το όνειρο!!!!

Για το ΔΣ

Η Πρόεδρος
Μαρία Κουτσονικολή

Ο Γεν. Γραμματέας
Θεόδωρος Μπιζάς

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos