Καλούν για ανάκριση τον Ρονάλντο! Τι λέει η αστυνομία του Λας Βέγκας

10 Οκτωβρίου 2018 11:38

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο συνεχίζει να αντιμετωπίζει τις σοβαρές κατηγορίες βιασμού τριών γυναικών με μία εξ αυτών να έχει φέρει στο "φως" τόσο το όνομά της, όσο και λεπτομέρειες από το συμβάν, με την αστυνομία του Λας Βέγκας να επιθυμεί πλέον να ακούσει και την πλευρά του Πορτογάλου σούπερ σταρ.


Έχει φουντώσει για τα καλά το θέμα των κατηγοριών βιασμού εναντίον του Κριστιάνο Ρονάλντο, μετά τις επίσημες δηλώσεις ενός εκ των φερόμενων θυμάτων, της Αμερικανίδας Κάθριν Μαγιόργκα, που ανέφερε και λεπτομέρειες γύρω από το υποτιθέμενο συμβάν το 2009 στο Λας Βέγκας.

Το βίντεο του Κριστιάνο Ρονάλντο με τη γυναίκα που τον κατηγορεί για...
Η αστυνομία της Νεβάδα μάλιστα, ετοιμάζεται πια να καλέσει και τον ίδιο τον επιθετικό της Γιουβέντους να καταθέσει επί του θέματος, για το οποίο ο ίδιος ο Πορτογάλος ετοιμάζει «αντεπίθεση» με την ομάδα των δικηγόρων του, αφού έχει επανειλημμένως αρνηθεί κάθε κατηγορία.

«Δεν ξέρουμε τι θα γίνει και τι θα βγει απ’ όλη αυτή την υπόθεση, όμως πρέπει κάποια στιγμή ν’ ακούσουμε και τη δική του εκδοχή», δήλωσαν από την πλευρά της αστυνομίας στο Λας Βέγκας, σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail.

newsit.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos