Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Προκριματικά EURO 2020: Ιδανική πρεμιέρα για την Ελλάδα, 0-2 στο Λιχνεστάιν [βίντεο]

24 Μαρτίου 2019 01:10

Με καλή εμφάνιση και στόχευση στο αποτέλεσμα, η Ελλάδα πήρε τη νίκη με 0-2 μέσα στο Λιχνεστάιν για την πρεμιέρα των προκριματικών του EURO 2020.

Η Εθνική ομάδα δεν αντιμετώπισε προβλήματα αμυντικά, αλλά δεν έβρισκε εύκολα το γκολ και σπατάλησε δυνάμεις και ευκαιρίες μέχρι να… καθαρίσει το παιχνίδι.

Το 0-1 έκανε στο 45’ ο Φορτούνης με όμορφο τελείωμα μετά από υπέροχη μπαλιά του Κουρμπέλη και στο 80’ ο Δώνης μετά από μπαλιά του Μασούρα. Η "γαλανόλευκη" που ήταν καταφανέστατα ανώτερη έκανε το χρέος της και καλείται τώρα να πάρει θετικό αποτέλεσμα την προσεχή Τρίτη στη Βοσνία, στη 2η αγωνιστική του γκρουπ.

Στο 21' ήρθε ο τραυματισμός του αρχηγού Μήτρογλου (πρόβλημα στη γάμπα) και η αντικατάστασή του από τον Δώνη που σκόραρε για πρώτη φορά με την φανέλα της Εθνικής.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της βραδιάς για τον όμιλο της Εθνικής, η Ιταλία κέρδισε 2-0 την Φινλανδία και η Βοσνία με 2-0 την Αρμενία.

Η βαθμολογία του ομίλου

Ιταλία 3
Βοσνία – Ερζεγοβίνη 3
Ελλάδα 3
Αρμενία 0
Φινλανδία 0
Λιχτενστάιν 0
ΛΙΧΤΕΝΣΤΑΪΝ (Χέλγκι Κόλβιντσον): Μπίχελ, Βόλφινγκερ, Κάουφμαν, Ρέχσταϊνερ, Γκέπελ, Χάσλερ (86' Φρικ), Μάρτιν Μπίχελ (67' Ζέλε), Βίζερ, Πολβερίνο, Σαλάνοβιτς, Γκίμπσερ (77' Γιλντίζ)

ΕΛΛΑΔΑ (Άγγελος Αναστασιάδης): Βλαχοδήμος, Μπακάκης, Σιόβας, Κουρμπέλης, Κούτρης, Ζέκα, Σάμαρης, Φορτούνης (83' Κουλούρης), Μασούρας, Μπακασέτας (71' Κολοβός), Μήτρογλου (23' λ. τρ. Δώνης)

{youtube}

www.iefimerida.gr

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr