Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η Εθνική νίκησε με ανατροπή και μπαλάρα 2-1 τη Φινλανδία

19 Νοεμβρίου 2019 00:11

Με σκόρερ τους Μάνταλο και Γαλανόπουλο και ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο η Εθνική ομάδα πέτυχε την τρίτη διαδοχική νίκη της και χειροκροτήθηκε


Ηνέα, ωραία και ανανεωμένη Εθνική του Τζον Φαν 'τ Σιπ, όχι μόνο συνεχίζει να κερδίζει, αλλά δείχνει ότι σφυρηλατεί και προσωπικότητα! Μετά τις νίκες με Βοσνία και Αρμενία (στο Ερεβάν), η Εθνική ομάδα κατάφερε να επικρατήσει της Φινλανδίας στο 69ο παιχνίδι της στο ΟΑΚΑ με 2-1 και ανατροπή, καθώς βρέθηκε να χάνει στο ημίχρονο!

Η ελληνική ομάδα είχε και πάλι πάθος, διάθεση, όρεξη, στοιχεία που προκαλούν χαμόγελα, ικανοποίηση και αισιοδοξία στην κερκίδα. Επιπλέον είχε και πλάνο, ενώ ο Ολλανδός εκλέκτορας αρχίζει να χτίζει και κορμό, καθώς χρησιμοποίησε την ίδια ενδεκάδα για τρίτο ουσιαστικά παιχνίδι (με Βοσνία είχε παίξει ο Πασχαλάκης αντί του Βλαχοδήμου).

Με το σκορ στο 0-1 στο ημίχρονο, η Εθνική μπήκε παθιασμένη στο δεύτερο ημίχρονο. Μόλις στο 47', ο Μάνταλος με πλασέ εξ επαφής ισοφάρισε σε 1-1 αξιοποιώντας την εντυπωσιακή προσπάθεια του Μπακασέτα, πετυχαίνοντας το τρίτο του γκολ σε 27 συμμετοχές.

Στο 70' ο Γιαννούλης σέντραρε από αριστερά, ο Λημνιός έστρωσε στον Κουλούρη που πλάσαρε, ο Γιόρονεν απέκρουσε και εύκολα πάνω από τη γραμμή ο Γαλανόπουλος πέτυχε το πρώτο γκολ στην καριέρα του σε τέσσερις συμμετοχές με την Εθνική και διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

Είναι χαρακτηριστικό ότι η Εθνική είχε 27-3 τελικές για γκολ!

Προηγήθηκαν με Πούκι οι Φινλανδοί
Στο πρώτο ημίχρονο η Εθνική ομάδα πραγματοποίησε καλή εμφάνιση, σε ένα ισορροπημένο παιχνίδι, με διάθεση να γίνει απειλητική και να σκοράρει χωρίς να τα καταφέρει. Οι Ελληνες διεθνείς είχαν 60-40% κατοχή της μπάλας και 14-2 τελικές προσπάθειες, δεν κατάφεραν όμως να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα.

Αντίθετα οι Φινλανδοί με μία καλή στιγμή κι ένα αμυντικό λάθος, άνοιξαν το σκορ στο 27'. Ο Χατζηδιάκος έχασε την εναέρια μονομαχία, ο Σταφυλίδης έκανε λάθος και ουσιαστικά έστρωσε στον Πούκι που μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε εύστοχα τον Βλαχοδήμο για το 0-1.

ΕΛΛΑΔΑ: Βλαχοδήμος, Μπακάκης, Χατζηδιάκος, Σταφυλίδης, Γιαννούλης, Κουρμπέλης, Γαλανόπουλος (73' Μπουχαλάκης), Λημνιός, Μάνταλος (92' Μασούρας), Μπακασέτας, Παυλίδης (64' Κουλούρης).

ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ: Γιόρονεν, Τόιβιο (59' Λαμ), Βαλσάνεν, Καμαρά, Σούλερ (77' Γιένσεν), Βαλσάνεν, Σκραμπ (77' Σόιρι), Λουντ, Καούκο, Ραϊτάλα, Πούκι

Οι υπόλοιποι αγώνες του 10ου ομίλου
Ιταλία-Αρμενία 9-1
(8', 33' Ιμόμπιλε, 9, 64' Ζανιόλο, 29' Μπαρέλα, 72' Ρομανιόλι, 75' Ζορζίνιο πεν, 78' Ορσολίνι, 81' Κιέζα - 79' Μπαμπαγιάν)

Λιχτενστάιν-Βοσνία 0-3
(57' Τσίβιτς, 64', 72' Χότζιτς)

Βαθμολογία
1. Ιταλία 30

2. Φινλανδία 19

3. Ελλάδα 14

4. Βοσνία/Ερζεγοβίνη 13

5. Αρμενία 10

6. Λιχτενστάιν 2

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr