Τετάρτη, 29 Απριλίου 2015 - Psts.gr

Την 01-04-2015 η Υπηρεσία Δόμησης Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων προχώρησε στην επιβολή προστίμου στον Δήμο Αντιπάρου σχετικά με αυθαίρετο ιδιοκτησίας του ,έπειτα από την 18-03-2015 καταγγελία του κ. Ευάγγελου Κοροβέση.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

To Σάββατο 2 και την Κυριακή 3 Μαΐου 2015 θα πραγματοποιηθεί στην Παροικία από τις 9:00 π.μ. έως τις 13:00 μ.μ. το τουρνουά «3 Χ 3 – Νέοι δρόμοι στα τρίποντα».

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Με τον καιρό να γίνεται κάθε μέρα όλο και πιο ζεστός, οι συζητήσεις γύρω από τις καλοκαιρινές διακοπές πυκνώνουν, ενώ οι προτάσεις και τα σχέδια για το καλοκαίρι αναδεικνύουν τα φετινά νησιά-πρωταγωνιστές!
Για ποιους νησιωτικούς προορισμούς παρουσιάζεται η μεγαλύτερη προτίμηση; Πόσες από τις θέσεις στην κατάταξη με τα πιο δημοφιλή νησιά κατακτήθηκαν από ελληνικά μέρη;

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με γοργούς ρυθμούς η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου προχωρά στην υλοποίηση του δικτύου υδατοδρομίων, μιας κατεξοχήν αναπτυξιακής πρωτοβουλίας της περιφερειακής αρχής, που θα διαμορφώσει νέα δεδομένα στον τομέα των μεταφορών, κυρίως για τα μικρά νησιά της Δωδεκανήσου και των Κυκλάδων.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καλείσθε την 4η Μαΐου 2015 ημέρα Δευτέρα και ώρα 13:00 να προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα στην Παροικία, σε τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα ημερησίας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σας ενημερώνουμε ότι κατά το διήμερο εορτασμό της Πρωτομαγιάς στην Κύθνο θα ακολουθήσουν οι παρακάτω εκδηλώσεις από τους πολιτιστικούς φορείς του νησιού:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στις 29-4-2015 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθησαν στη Μύκονο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου ένας 30χρονος υπήκοος Σαλβαδόρ και ένας 35χρονος υπήκοος Βραζιλίας γιατί κατείχαν από κοινού μικροποσότητα κοκαΐνης, η οποία κατασχέθηκε.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

'Eκτακτη συνεδρίαση του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας, την Πέμπτη 30 Απριλίου 2015 και ώρα 20.00 μ.μ. που θα γίνει στο γραφείο της Δημοτικής Κοινότητας Μάρπησσας, για να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε στο παρακάτω θέμα ημερήσιας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησαν οι Πρόεδροι των ποδοσφαιρικών ομάδων που αναμετρήθηκαν την Κυριακή 26 Απριλίου στην Πάρο, στον τελικό για την ανάδειξη της πρωταθλήτριας ομάδας των Κυκλάδων. 

Κατηγορία ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Στο πλαίσιο της συμμετοχής στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα Teachers4Europe, το οποίο διοργανώνει η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, οι μαθητές της Ε΄και ΣΤ' τάξης του 3ου Δημοτικού Σχολείου Ερμούπολης Σύρου ανέλαβαν μια σειρά από δράσεις.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos