Τρίτη, 01 Νοεμβρίου 2016 - Psts.gr

Σύμφωνα με την σύμβαση ανάθεσης που υπογράφτηκε σήμερα 1/11/16 στο υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής μεταξύ του Ελληνικού Δημοσίου και της πλοιοκτήτριας εταιρείας, το Ε/Γ-Ο/Γ ΑΚΟΥΑ ΣΠΙΡΙΤ αναλαμβάνει την εξυπηρέτηση των ακόλουθων δρομολογιακών γραμμών:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Από αυτην την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου και για καθε Παρασκευη στις 20:45 θα μας κρατά συντροφιά με εξαιρετικές ταινίες μέχρι την Άνοιξη! Τώρα έχετε δικαιολογία για να κάνετε την βραδινή σας έξοδο!

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Οι πολυαναμενόμενες όσο και πολυπόθητες για τον τουρισμό του νησιού, απευθείας αφίξεις στο νέο αεροδρόμιο Πάρου από χώρες του εξωτερικού, γίνονται επιτέλους πραγματικότητα!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Και ενώ η χώρα προσπαθεί καθημερινά να ανακάμψει, ο κ. Παππάς προσπαθεί μάταια να μας πείσει πως τα ζαρζαβατικά της Βενεζουέλας είναι νοστιμότερα. Μα στ’ αλήθεια ποιον νομίζουν πως κοροϊδεύουν;

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δεμένα στα λιμάνια όλης της χώρας θα παραμείνουν τα πλοία την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου, καθώς η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία (ΠΝΟ) αποφάσισε την πραγματοποίηση 24ωρης πανελλαδικής απεργίας σε όλες τις κατηγορίες πλοίων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σκηνές από ταινία θρίλερ θύμιζαν το πρωί της Κυριακής 30 Οκτωβρίου, δρόμοι στην παλιά πόλη της Νάξου...

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έχει αναφερθεί πολλές φορές ότι δεν πρέπει να χρησιμοποιούμε ηλεκτρονικές συσκευές λίγο πριν τον βραδινό ύπνο.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Την Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2016, στην Αθήνα, συναντήθηκαν οι εκπρόσωποι 13 γυναικείων συλλόγων, από τα 10 νησιά της Ομοσπονδίας: Αμοργός, Άνδρος, Κέα, Κύθνος, Μήλος, Μύκονος, Πάρος, Σέριφος, Σίφνος, Τήνος.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Συγχαρητήρια δήλωση του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργου Χατζημάρκου για τις διακρίσεις των πρωταθλητών Λεωνίδα και Πέτρου Τσορτανίδη, από την Άνδρο, που κατέκτησαν την 2η και 4η θέση αντίστοιχα, στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ιστιοσανίδας, Circolo Surf Torbole, της Ιταλίας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος απευθύνει πρόσκληση για την ένταξη των πράξεων «Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης ΑμεΑ στην Κάλυμνο» και «Κέντρο σίτισης και παροχής βασικής πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας ευπαθών ομάδων πληθυσμού στην Τήνο», στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Νότιο Αιγαίο 2014 – 2020, συνολικής επιλέξιμης δημόσιας δαπάνης 1.700.000 ευρώ.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos