Παρασκευή, 13 Οκτωβρίου 2017 - Psts.gr

Αναδείχτηκε μετά από κλήρωση, ο μεγάλος τυχερός του Διαγωνισμού που κερδίζει ένα μοναδικό, υπερσύχρονο Tablet τελευταίας τεχνολογίας που θα απογειώσει τις δυνατότητες επικοινωνίας, διασκέδασης και παραγωγικότητας καθώς πηγαίνει ένα βήμα ακόμα πιο μπροστά!!!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 13 Οκτωβρίου 2017 15:34

Δρομολόγια ΚΤΕΛ Πάρου από 16/10/2017 έως 22/10/2017

Δείτε αναλυτικά τα δρομολόγια

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μια όμορφη βραδιά μουσικής ψυχαγωγίας, διοργάνωσε το βράδυ της Τετάρτης 11 Οκτωβρίου το ξενοδοχείο Porto Paros προς τιμήν των φιλοξενούμενων στην Πάρο θιάσων που μετέχουν στην 29η Συνάντηση Ερασιτεχνικών Θιάσων Αιγαίου η οποία διεξάγεται αυτές τις ημέρες στο νησί.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ασφυκτικά γεμίζουν κάθε βράδυ οι αίθουσες που φιλοξενούν τις θεατρικές παραστάσεις στο νησί της Πάρου, στο πλαίσιο της 29ης Συνάντησης Ερασιτεχνικών θιάσων Αιγαίου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Παρασκευή, 13 Οκτωβρίου 2017 13:54

Στοίχημα: Παίρνει αποτέλεσμα η Φορτούνα

Επιστροφή σε φουλ ρυθμούς μετά από δύο περίπου εβδομάδες, στις οποίες μας απασχόλησαν κατά κύριο λόγο τα παιχνίδια των εθνικών ομάδων.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ολοκληρώθηκε χθες μια εβδομάδα σημαντικών διαβουλεύσεων της Περιφερειακής Αρχής Νοτίου Αιγαίου με υψηλόβαθμα κυβερνητικά στελέχη, προκειμένου να επιτευχθούν οι απαραίτητες νομοθετικές διαδικασίες για την ολοκλήρωση της μεγάλης επενδυτικής πρότασης που αφορά στη δημιουργία κινηματογραφικής σχολής και μόνιμων studios οπτικοακουστικών παραγωγών στη Σύρο.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δεκατρείς μέρες πέρασαν ήδη από τη συνάντηση του προέδρου της ΟΛΜΕ και της προέδρου της ΕΛΜΕ Θήρας με το Δήμαρχο Θήρας και τους εκπροσώπους των ξενοδόχων και γενικότερα όσων δραστηριοποιούνται στον τομέα της εκμετάλλευσης τουριστικών καταλυμάτων και δεν έχουμε λάβει ακόμα μια συγκεκριμένη απάντηση σε ό,τι αφορά το πιεστικό και πολύ σοβαρό ζήτημα της στέγασης των εκπαιδευτικών που υπηρετούν στο νησί άλλα και αυτών που πρόκειται να φτάσουν μέσα στα επόμενα δύο ή τρία εικοσιτετράωρα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

θα πραγματοποιηθούν από 25 έως 30 Οκτωβρίου 2017, στο ξενοδοχείο "Αegialis Hotel & Spa" στην Αμοργό.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Μεγάλη τιμή για τον νομικό, θεολόγο , κο Γεώργιο Ν. Βλατάκη .

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, διακομίσθηκαν μεσημβρινές ώρες σήμερα, με το Ε/Γ-Τ/Ρ σκάφος «ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ IV» Ν.Ν. 64, από το λιμένα της Πάρου στο λιμάνι της Σύρου, 77χρονη, η οποία έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos