Τετάρτη, 01 Νοεμβρίου 2017 - Psts.gr

Λίγο πριν την έξοδο της πολυαναμενόμενης ταινίας «Καζαντζάκης» στους κινηματογράφους, κυκλοφορεί σήμερα επίσημα, το τελικό trailer της ταινίας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Κρίσιμα παιχνίδια περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα του Τσάμπιονς Λιγκ, τα δύο εκ των οποίων είναι ιδιαίτερα «λαμπερά». Ο λόγος για το Νάπολι – Μάντσεστερ Σίτι και το Τότεναμ – Ρεάλ Μαδρίτης, αναμετρήσεις που ίσως αποδειχθούν καθοριστικές. Πάμε να δούμε τις σημερινές προτάσεις του Betarades.gr.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση "World Travel Market", που θα πραγματοποιηθεί από τις 6 έως τις 8 Νοεμβρίου 2016 στο Λονδίνο, θα συμμετέχει η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, δίνοντας τη δυνατότητα στα νησιά των Κυκλάδων και της Δωδεκανήσου να προβάλλουν το τουριστικό τους προϊόν σε επαγγελματίες του Τουρισμού απ΄ όλο τον κόσμο. Αξιοποιώντας το προβάδισμα που της χαρίζει η περσινή ανανεωμένη, εντυπωσιακή και αισθητικά άψογη εμφάνιση, η Περιφέρεια φιλοδοξεί να είναι και πάλι η αδιαφιλονίκητη πρωταγωνίστρια της WTM!

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Η ισχυροποίηση του ΕΟΤ αποτελεί κοινό στόχο όλων μας, της πολιτικής ηγεσίας, της διοίκησης του ΕΟΤ και των εργαζομένων του Οργανισμού, γεγονός που έχουμε κατ' επανάληψη συζητήσει στις συναντήσεις μας με το Σύλλογο των Εργαζομένων και δεν αμφισβητούμε το ενδιαφέρον του σε αυτήν την κατεύθυνση.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το ποσό των 2,9 εκατ. ευρώ, που αντιστοιχεί στο 2% του συνολικού Επιχειρησιακού Προγράμματος της Περιφέρειας, διαθέτει η περιφερειακή αρχή, για τις ανάγκες του Πυροσβεστικού Σώματος στα νησιά

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την εκτίμηση ότι ως το τέλος του μήνα μπορεί να υπάρξει συμφωνία για την πώληση λιγνιτικών μονάδων της ΔΕΗ εξέφρασε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργος Σταθάκης, σε συνέντευξή του στο ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο».

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Καταδικάστηκα άδικα δύο φορές μόνον και μόνον επειδή φέρω το όνομα του συζύγου μου» - «Σπαράζω αλλά έχω την ηθική υποχρέωση απέναντι στο μοναδικό μας παιδί» - Η «γαλλική» ευγένεια της Βίκυς προς τους δημοσιογράφους κατά την μεταφορά της στην Ασφάλεια

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η δημοφιλής εφαρμογή αποστολής μηνυμάτων WhatsApp αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια της και να βάλει τέλος στις άβολες στιγμές μας που μετανιώσαμε για ένα μήνυμα που στείλαμε.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
Τετάρτη, 01 Νοεμβρίου 2017 15:53

Παραμένει στο Βέλγιο ο Πουτζδεμόν

Τη νέα του ιστοσελίδα στη διεύθυνση «president.exili.eu» ανακοίνωσε σήμερα μέσω Twitter ο καθαιρεθείς από την ισπανική Κυβέρνηση πρόεδρος της Καταλονίας Κάρλες Πουτζδεμόν, δηλώνοντας πλέον εμμέσως πλην σαφώς ότι θεωρεί εαυτόν εξόριστο στις Βρυξέλλες, ενώ οι συνεργάτες του επέστρεψαν στην Ισπανία.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στους 15 οι τραυματίες, ανάμεσά τους και παιδιά - Νεκροί πέντε Αργεντίνοι που γιόρταζαν επέτειο αποφοίτησης - Ο 29χρονος δράστης διένυσε 1,2 χλμ. πριν να σταματήσει σε σχολικό λεωφορείο - Αιφνιδίασε τις ΗΠΑ ο τρομοκράτης - Η πρώτη επίθεση στη Νέα Υόρκη μετά το 2001

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos