Παρασκευή, 08 Δεκεμβρίου 2017 - Psts.gr

Η ηθοποιός μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός»- Οι γιατροί διέγνωσαν σοβαρή διάσειση και κάταγμα στη λεκάνη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Νάουσας, διοργανώνει διήμερες Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στην αίθουσα πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δημοτικού Σχολείου της Νάουσας, το Σάββατο 9 και την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου από τις 11.00 το πρωί ως τις 19.00 το βράδυ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε παράλληλο σύμπαν ζει η Νέα Δημοκρατία σε σχέση με ό,τι συμβαίνει σε αυτόν τον τόπο και υψώνει απλώς τους τόνους με ένα τρόπο, ο οποίος πλέον έχει γίνει γραφικός προς τον ελληνικό λαό, δήλωσε ο βουλευτής Κυκλάδων Νίκος Συρμαλένιος, μιλώντας στην Επιτροπή Περιβάλλοντος της Βουλής, κατά τη συζήτηση των αποτελεσμάτων της απορρύπανσης του Σαρωνικού από το ναυάγιο του «Αγία Ζώνη ΙΙ».

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με εκπροσώπους και υπηρεσιακούς παράγοντες του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης συναντήθηκε ο Αντιδήμαρχος Μανόλης Πολυκρέτης στη Νάξο την προηγούμενη εβδομάδα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δεμένα θα παραμείνουν τα πλοία σε όλα τα λιμάνια της χώρας, την Πέμπτη, 14 Δεκεμβρίου, καθώς, σε σημερινή της συνεδρίαση, η Διοίκηση της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας, αποφάσισε τη συμμετοχή της στην 24ωρη απεργία της ΓΣΕΕ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με έκπληξη διάβασα την ανακοίνωση της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Κυκλάδων.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010, σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα γίνει την Τετάρτη 13/12/2017 και ώρα 19.00΄ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, για την συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συναγερμός σήμανε πριν από λίγη ώρα στο Αστυνομικό Τμήμα Σύρου μετά από τηλεφώνημα για τον εντοπισμό ενός νεκρού άνδρα στο κέντρο της Ερμούπολης...

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πληροφορούμενοι από τον τοπικό τύπο της Σαντορίνης για την ανώνυμη δωρεά 6.000 ευρώ προς το Σύλλογο Στήριξης Γενικού Νοσοκομείου Θήρας με σκοπό την κάλυψη μέρους των οφειλών ενοικίων των ιατρών του Νοσοκομείου, θα θέλαμε να χαιρετήσουμε την πράξη αυτή του ανώνυμου δωρητή.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η φάση των ομίλων σε Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ ολοκληρώθηκε χθες με την ΑΕΚ να παίρνει την πρόκριση και σήμερα επιστρέφουμε σε ρυθμούς πρωταθλημάτων.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos