Παρασκευή, 16 Ιουνίου 2017 - Psts.gr

Πανέτοιμες για το μεγάλο ραντεβού στην Αθήνα στο κλειστό Π. Φαλήρου (17& 18 Ιουνίου) είναι οι Cheerleaders της Αντιπάρου!

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Δεν λέει να καλοκαιριάσει φέτος!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προσέκρουσε πρωινές ώρες σήμερα, το Ε/Γ – Ο/Γ πλοίο «ΜΠΛΟΥ ΣΤΑΡ ΝΑΞΟΣ» Ν. Χανίων 30, κατά τη διάρκεια χειρισμών πρόσδεσης του, με το αριστερό πρυμναίο τμήμα του στο κρηπίδωμα του επιβατικού λιμένα Σύρου προκαλώντας του μικρό εσωκοίλωμα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δεύτερη έρχεται για φέτος το καλοκαίρι η Πάρος μετά τη Μύκονο, στις προτιμήσεις των επίδοξων Ελλήνων τουριστών όπως δείχνουν τα στοιχεία των ηλεκτρονικών κρατήσεων ακτοπλοϊκών εισιτηρίων που έγιναν από τις αρχές του έτους μέχρι τα μέσα Ιουνίου 2017!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το αξιόπιστο, έγκαιρο, έγκυρο και αμερόληπτο δημοσιογραφικό έργο της ηλεκτρονικής εφημερίδας psts.gr., προβάλλεται συχνά και σταθερά από τα δελτία ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού πανελλήνιας εμβέλειας Star Channel, στο ένθετο «Το Star παντού», όπου παρουσιάζονται σημαντικές ειδήσεις από ολόκληρη την ελληνική επικράτεια. 

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εδώ και λίγο καιρό, οι παριζιάνοι που σβήνουν τη δίψα τους με το πιο αγαπημένο και δημοφιλές αναψυκτικό του πλανήτη, την Coca – Cola, βλέπουν στην ετικέτα του μπουκαλιού τα ονόματα υπέροχων ελληνικών νησιών, των μικρών παραδείσων του Αιγαίου και του Ιονίου που ... φθάνουν έτσι πιο κοντά τους και τους κάνουν να οραματίζονται ονειρεμένες διακοπές στα ακρογιάλια τους!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Από τις 17/6 το Μουσείο Γλυπτικής " Ν. Περαντινός " στη Μάρπησσα θα είναι ανοιχτό από Πέμπτη έως και Κυριακή 10:00 - 15:00 και 19:00 - 22:00.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Δείτε αναλυτικά τον πίνακα των δρομολογίων

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την Τετάρτη, 21 Ιουνίου, στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Γεωργίου στην Άνω Σύρο

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Παρασκευή, 16 Ιουνίου 2017 15:45

Σύλληψη διωκόμενου ημεδαπού στην Πάρο

Την 15-06-2017 το μεσημέρι συνελήφθη στην Πάρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πάρου, 52χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Γ’ Τριμελούς Εφετείου Αθηνών με ποινή φυλάκισης -1- έτους και -3- μηνών για ψευδορκία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos