Δευτέρα, 05 Ιουνίου 2017 - Psts.gr

Η εικόνα της γνώριμης καλοκαιρινής κοσμοσυρροής στο λιμάνι της Παροικίας συνήθως δεν εκπλήσσει... Πόσο μάλλον όταν συνδυάζεται με αργίες...

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένας 29χρονος επιβάτης του Ε/Γ-Ο/Γ 'BLUE STAR PAROS” Ν.Π. 10990 τραυματίστηκε στο δεξί του πόδι, όταν παραβίασε την απαγορευτική αλυσίδα του πλοίου και πήδηξε από τον καταπέλτη στον προβλήτα του λιμένα Καταπόλα ν. Αμοργού προτού ολοκληρωθεί η διαδικασία πρόσδεσης του ανωτέρω Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η εικόνα της γνώριμης καλοκαιρινής κοσμοσυρροής στο λιμάνι της Παροικίας συνήθως δεν εκπλήσσει... Πόσο μάλλον όταν συνδυάζεται με αργίες...

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το να βγάλει κάποιος από τη διατροφή του τη ζάχαρη μπορεί να μην είναι πολύ εύκολη υπόθεση αλλά το αποτέλεσμα για τον οργανισμό θα είναι πολύ ευεργετικό.

Οι ειδικοί συνιστούν στις γυναίκες να μην καταναλώνουν περισσότερες από 6 κουταλιές του γλυκού πρόσθετη ζάχαρη την ημέρα και στους άντρες 9. Πρόσθετη θεωρείται η ζάχαρη που βάζουμε στον καφέ, στο τσάι ή στα φαγητά που μαγειρεύουμε αλλά και η ζάχαρη που βρίσκεται σε επεξεργασμένα γλυκά και αλμυρά προϊόντα και όχι η ζάχαρη που βρίσκεται στα φρούτα και στα λαχανικά, η οποία άλλωστε συνοδεύεται από πληθώρα ωφέλιμων βιταμινών, μετάλλων και φυτικών ινών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τετράτροχο όχημα (γουρούνα), που οδηγούσε 24χρονος και επέβαινε 25χρονη, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε τοιχίο, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό της συνεπιβάτιδας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με μεγάλες αξιώσεις συνεχίστηκε η δεύτερη μέρα του 50ου Διεθνούς Ιστιοπλοϊκού Αγώνα Άνδρου, όπου η δράση συνεχίστηκε μπροστά από τη χώρα της Άνδρου με τον τοπικό αγώνα. Οι δυνατοί άνεμοι που έπνεαν προσέφεραν ιδανικές συνθήκες στα συμμετέχοντα σκάφη τα οποία απήλαυσαν όμορφες στιγμές δράσης καθ΄όλη τη διάρκεια του τοπικού αγώνα με φόντο την γραφική χώρα της Άνδρου.

Κατηγορία ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μπορεί το σημερινό κουπόνι να μην είναι τόσο "πλούσιο" όσο τις προηγούμενες μέρες, ωστόσο προκύπτουν και πάλι ορισμένες ενδιαφέρουσες επιλογές, τις οποίες θα δούμε παρακάτω.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη, πρωινές ώρες σήμερα, από το λιμένα Πάρου στο λιμένα Σύρου, με το Ε/Γ-Δ/Ρ ''ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ ΣΤΑΡ'' Ν. Πάρου 77, 60χρονη, η οποία έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, από το λιμένα Μυκόνου στο λιμένα Σύρου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ-Δ/Ρ ''ΔΗΛΟΣ ΕΞΠΡΕΣ'' Ν.Π. 10032, 84χρονη, η οποία έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την Τετάρτη γράφουν οι μαθητές των Γενικών Λυκείων - Οι εξετάσεις για τα ΓΕΛ θα κρατήσουν 12 μέρες, ενώ οι μαθητές ΕΠΑΛ θα εξετάζονται για 15 μέρες - Τα ειδικά μαθήματα θα εξεταστούν από τις 22 έως τις 30 Ιουνίου

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos