Πέμπτη, 08 Ιουνίου 2017 - Psts.gr

Μεγάλος αριθμός αγκυροβολημένων τουριστικών σκαφών, ιστιοπλοϊκών αλλά και γιότ, έκαναν την εμφάνισή τους στο Αλιευτικό Καταφύγιο της Παροικίας κατά τις τελευταίες ημέρες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μεγάλα ψάρια κινδυνεύουν με αφανισμό, 39 αποθέματα ψαριών υπεραλιεύονται, η αλιεία του μπακαλιάρου έχει ξεπεράσει κατά 5 φορές τα αειφορικά όρια, θαλάσσιες χελώνες αλιεύονται από συρόμενα εργαλεία, ενώ ο βυθός
ερηµοποιείται με τεράστιο ενεργειακό κόστος. Όλα αυτά αποτελούν συνέπειες της βιομηχανικής αλιείας, η οποία λαβαίνει το μεγαλύτερο μέρος της οικονομικής στήριξης της ΕΕ στον αλιευτικό κλάδο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τρία χρόνια μετά, η παράταξη Μαχαιρίδη βγαίνει από την αφωνία και την παθητικότητα του θεατή, για να υπερασπιστεί το “ιερό δικαίωμα” της συνεργάτιδάς του στην πρόκληση και την ασυδοσία

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Δήμαρχος Μυκόνου, κ. Κωνσταντίνος Κουκάς πραγματοποίησε προγραμματισμένη συνάντηση στο Δημαρχείο Μυκόνου, με τους συμβασιούχους καθαριότητας, οι οποίοι μετά και την ανακοίνωση της απόφασης του Ελεγκτικού Συνεδρίου, που κρίνει αντισυνταγματικές τις υποχρεωτικές ανανεώσεις των συμβασιούχων καθαριότητας των ΟΤΑ, να μη δύνανται να πληρωθούν για την εργασία τους.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο στραγγαλισμός της οικονομικής ζωής στην Ελλάδα, τα διαρκώς αυξανόμενα λουκέτα στις επιχειρήσεις, η παρατεταμένη ύφεση και η πτώση των εισοδημάτων, είναι η ζοφερή πραγματικότητα που αντιμετωπίζουν όλοι οι Έλληνες, καθώς διανύουμε τον 8ο χρόνο των μνημονίων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ολοκληρώθηκε χθες 7 Ιουνίου 2017 η 1η Συνάντηση Παραγωγών & Εστιατόρων του Νομού Κυκλάδων που διοργάνωσε το Επιμελητήριο Κυκλάδων - στο πλαίσιο των δράσεων του δικτύου Aegean Cuisine - στη Σύρο με απευθείας διασύνδεση με τα γραφεία μας σε Άνδρο, Μήλο, Μύκονο, Νάξο, Πάρο, Σαντορίνη και Τήνο. Με την ευκαιρία της συγκεκριμένης εκδήλωσης, χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά ζωντανή μετάδοση (LIVE STREAM) μέσω του καναλιού YouTube του Επιμελητηρίου Κυκλάδων: https://www.youtube.com/user/kyklades07

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Astra Airlines ανακοινώνει 2 νέες εβδομαδιαίες απευθείας πτήσεις από Αθήνα προς Μύκονο και Λήμνο για την περίοδο 26 Ιουνίου - 4 Σεπτεμβρίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το χρόνιο πρόβλημα των αντισταθμιστικών μέτρων προς τους κατοίκους των δημοτικών/τοπικών κοινοτήτων όπου λειτουργούν έργα ανανεώσιμων πηγών ενέργειας φαίνεται να λαμβάνει τέλος.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

H Blue Star Ferries, μέλος της Attica Group, στηρίζει για δεύτερη συνεχή χρονιά την προσπάθεια αναστροφής του αρνητικού κλίματος που δημιουργήθηκε λόγω της προσφυγικής κρίσης στα νησιά του Βόρειου και Ανατολικού Αιγαίου και σε συνεργασία με τις Δημοτικές Αρχές και τις τοπικές ενώσεις ξενοδόχων, προσφέρει έκπτωση 30% στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια των επιβατών που θα επιλέξουν για τις καλοκαιρινές τους διακοπές τα νησιά Λέσβο, Χίο, Λέρο και Κω.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos