Τρίτη, 03 Απριλίου 2018 - Psts.gr

Πραγματοποιήθηκαν κατά τις τελευταίες ημέρες, εργασίες διαγράμμισης στο χώρο του πάρκινγκ Ρ4, το οποίο και αποτελεί το μεγαλύτερο πάρκινγκ της πρωτεύουσας της Πάρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Περιφερειάρχης, Γιώργος Χατζημάρκος απευθύνει πρόσκληση για την υποβολή προτάσεων προς ένταξη και χρηματοδότηση

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αγαπητοί συμπολίτες,

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνεχίζονται οι προσπάθειες εξαπάτησης και απόσπασης χρηματικών ποσών από απατεώνες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ημέρα Τσάμπιονς Λιγκ η σημερινή, με τις αναμετρήσεις Γιουβέντους – Ρεάλ Μαδρίτης και Σεβίλλη – Μπάγερν να μονοπωλούν το ενδιαφέρον.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Σύλληψη ημεδαπού και εξιχνίαση κλοπών στη Σύρο Την 02-04-2018 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στη Σύρο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σύρου – Ερμούπολης, 21χρονος ημεδαπός γιατί βραδινές ώρες της 01-04-2018 αφαίρεσε χρηματικό ποσό από Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο. Επίσης, στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας εξιχνιάστηκαν -2- κλοπές που είχε διαπράξει ο ίδιος δράστης την 26/27-12-2017 από Ιερό Ναό και την 23-01-2018 από επιχείρηση στη Σύρο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το έργο είναι ενταγμένο στο ΕΣΠΑ 2014 – 2020, στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Νότιο Αιγαίο»

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Δήμος Θήρας απευθύνει δημόσια πρόσκληση για την απόσπαση έξι (6) υπαλλήλων κλάδου Δημοτικής Αστυνομίας όλων των κατηγοριών στη Δημοτική Αστυνομία του Δήμου Θήρας, προκειμένου να καλυφθούν υπηρεσιακές ανάγκες της τουριστικής περιόδου 2018.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Η ευρωπαϊκή Οδηγία 1794/2015 αναφέρεται κυρίως σε εργασιακά ζητήματα των ναυτικών και αποτέλεσε προϊόν διαβούλευσης με τους κοινωνικούς εταίρους, επιτυγχάνοντας την εξισορρόπηση μεταξύ όρων και συνθηκών εργασίας των ναυτικών και της παροχής υπηρεσιών θαλάσσιων μεταφορών», ανέφερε ο βουλευτής Κυκλάδων Νίκος Συρμαλένιος, κατά την έναρξη της εισήγησής του στην Ολομέλεια της Βουλής, στη συζήτηση του νομοσχεδίου του υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τις καταστροφικές συνέπειες της κρίσης για το επιστημονικό προσωπικό της χώρας καταδεικνύουν τα στοιχεία του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών για τη μετανάστευση των γιατρών προκειμένου να έχουν καλύτερες συνθήκες εργασίας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos