Πέμπτη, 17 Μαϊος 2018 - Psts.gr

Σαν όμορφο στολίδι στέκει στον κόλπο της Νάουσας το νησάκι της Αγ. Καλής που γιορτάζει μία φορά το χρόνο στην εορτή της Αναλήψεως.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αναλυτικά στοιχεία για τα μέτρα που λαμβάνει, προκειμένου να θωρακίσει την ασφάλεια της ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης, δημοσιοποίησε για πρώτη φορά το Facebook το 1ο τρίμηνο του 2018.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Στο συμβολικό κλείσιμο του λιμανιού της Νάξου προχώρησαν την Τετάρτη από νωρίς το πρωί οι σύλλογοι ενοικιαζόμενων μοτοσικλετών και ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων επαρχείου Νάξου, διαμαρτυρόμενοι για την απαγόρευση της κυκλοφορίας των τετράτροχων μοτοσυκλετών (γουρούνες) και την απαγόρευση εκμίσθωσης οχημάτων σε παραθεριστές από κάποιες χώρες εκτός Ε.Ε.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σήμερα το μεσημέρι λοιπόν και προφανώς χωρίς ίχνος ντροπής ο εικονιζόμενος είπε να «πάρει» το... μπάνιο του! Όχι φυσικά πίσω από κάποιο «παραβάν» ή οτιδήποτε άλλο -που θα έκρυβε και τα βασικά- αλλά χύμα στο κύμα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο νέος Γενικός Κανονισμός Προστασίας Δεδομένων που θα ισχύει από τα τέλη Μαρτίου 2018 στην Ελλάδα και σε όλη την Ευρώπη, αφορά κάθε πολίτη, αλλά και μεγάλο αριθμό επιχειρήσεων και οργανισμών που επεξεργάζονται προσωπικά στοιχεία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περιορισμένες οι επιλογές στο σημερινό κουπόνι στοιχήματος, ωστόσο το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει τρία παιχνίδια. Πιο συγκεκριμένα, θα μας απασχολήσουν αναμετρήσεις από τη Β' Αγγλίας, τα πλέι οφ της Ολλανδίας, ενώ από το μενού δε θα μπορούσε να λείψει και το μπάσκετ. Πάμε να δούμε αναλυτικά τα προγνωστικά για τους αγώνες της Πέμπτης.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Την περασμένη Παρασκευή (11/5/18) στο γραφείο του Ενοριακού Ναού των Ταξιαρχών πραγματοποιήθηκε μια σημαντική άτυπη σύσκεψη διερευνητικών προθέσεων με παρόντες τον πατέρα Σπυρίδωνα Φωκιανό, τον πρόεδρο της ΚΔΕΠΑΠ Θανάση Μαρινόπουλο, τον πρόεδρο του Συλλόγου Παραδοσιακού Οικισμού Παροικιάς Πέτρο Αυλήτη, τον συγγραφέα και πρώην εκπαιδευτικό Παναγιώτη Πατέλλη, τον πρώην πρέσβη Θεόδωρο Καραβία, τους τοπικούς συμβούλους Παροικιάς Μένεγο Μαύρη και Αρχοντούλα Αλεξανδροπούλου, τον πρώην υπάλληλο της ΑΤΕ Σταμάτη Σπανό, τον τοπογράφο και Ταμία του Συλλόγου Παραδοσιακού Οικισμού Παροικίας Βαγγέλη Πέντζα και τον πρώην δήμαρχο Κώστα Αργουζή.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Για να υπάρξει αυτοδιοίκηση με αποκέντρωση και περιφερειακή ανάπτυξη, που είναι ένα όνειρο χρόνων και των αυτοδιοικητικών, αλλά και των προοδευτικών δυνάμεων σε αυτή τη χώρα, αυτή θα πρέπει να λειτουργεί έξω από μνημονιακές πολιτικές, όπως δήλωσε ο βουλευτής Κυκλάδων Νίκος Συρμαλένιος, μιλώντας στη συνεδρίαση της Μόνιμης Επιτροπής Περιφερειών της Βουλής, με θέμα «Τοπική Αυτοδιοίκηση: Από τον «Καλλικράτη» στον «Κλεισθένη».

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καλείσθε την 21η Μαΐου 2018, ημέρα Δευτέρα και ώρα 12:30 να προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα στην Παροικία σε τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα ημερησίας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνελήφθησαν χθες (16 Μαΐου 2018) στο αεροδρόμιο της Θήρας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, δυο υπήκοοι Αφγανιστάν ηλικίας 26 και 28 ετών, καθώς και δύο υπήκοοι Ιράν ηλικίας 18 και 26 ετών, κατηγορούμενοι για κατοχή και χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos