Τρίτη, 10 Δεκεμβρίου 2019 - Psts.gr

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου θεωρείται μία από τις πιο εκρηκτικές παρουσίες στον χώρο του τραγουδιού και αυτό αποδεικνύεται και στο νέο video clip της που μόλις κυκλοφόρησε.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

H πρώτη βωβή, έγχρωμη ταινία για μικρούς και μεγάλους, παρουσιάστηκε στις 10 Δεκεμβρίου στην επίσημη πρεμιέρα στα Village Cinemas @ The Mall Athens

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ισχυρός σεισμός έγινε πριν από λίγο αισθητός στην ανατολική Κρήτη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σεισμός τώρα στην Κρήτη! Ισχυρότατος στα 5,6 Ρίχτερ!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την Τετάρτη ο καιρός θα έχει στα δυτικά νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές, χιόνια στα ορεινά της Ηπείρου και της δυτικής Στερεάς και στο Ιόνιο μεμονωμένες καταιγίδες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η παράσταση " Ρητορεύειν Μιμηκώς ' στον Πολυχώρο Αυλαία στο Πασαλιμάνι θα συνεχίζει κάθε Παρασκευή μέχρι τέλος Ιανουαρίου.....

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Δύο σημαντικές προσωπικότητες, δύο ξεχωριστές γυναίκες που έχουν διαγράψει σημαντική πορεία στο χώρο της Ιατρικής και της Δημοσιογραφίας βράβευσε ο Ελληνικός Οργανισμός Πολιτικών Επιστημόνων.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Πανοσολογιώτατε Εκπρόσωπε του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτου Παροναξίας,

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κάθε νέα σχολική χρόνια, από αρχές Σεπτέμβρη μέχρι και τους επόμενους μήνες που συνεχίζονται οι προσλήψεις, η αγωνία, το άγχος και η ανασφάλεια των αναπληρωτών εκπαιδευτικών κορυφώνεται.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι εμπνευσμένες σκιές του Γιάννη Τσαρούχη σε μία έκθεση.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos