Πέμπτη, 12 Δεκεμβρίου 2019 - Psts.gr

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 74 του Ν.4555/2018, σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 74 του Ν.4555/2018, σας προσκαλούμε σε έκτακτη συνεδρίαση λόγω του κατεπείγοντος του

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Πέμπτη, 12 Δεκεμβρίου 2019 14:00

Στοίχημα: Επιλογές με γκολ στο Europa!

Σήμερα Πέμπτη (12/12) ολοκληρώνεται η φάση των ομίλων στο Europa League με πολλές και ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις και το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει τρεις δυνατές προτάσεις στοιχήματος για εσάς!

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Την 11-12-2019 το πρωί συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, 51χρονος αλλοδαπός ο οποίος εκτελούσε παράνομες οικοδομικές εργασίες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 11-12-2019 το μεσημέρι συνελήφθησαν στην Πάρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πάρου, δυο αλλοδαποί ηλικίας 49 και 33 ετών οι οποίοι εκτελούσαν παράνομες οικοδομικές εργασίες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το «πράσινο φως» προς τη ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ του Κληροδοτήματος Άννης Κουτσοδόντη προκειμένου να αποφασίσει

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μια πολύ σημαντική σύμβαση για την εγκατάσταση συστήματος διαχείρισης και τηλε-εποπτείας του υδρευτικού δικτύου του Δήμου Θήρας υπεγράφη από την ηγεσία της Δ.Ε.Υ.Α. Θήρας με την εξειδικευμένη στην διαχείριση νερού εταιρία ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ Α.Ε.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τον τίτλο της καλύτερης χριστουγεννιάτικης διαφήμισης διεκδικεί κάποια που έγινε για έναν κινηματογράφο σε ένα μικρό χωριό της Αγγλίας, με την συγκινητική ιστορία ενός ζευγαριού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα 175 εκατ. ευρώ για το κοινωνικό μέρισμα εξασφαλίστηκαν, τα κριτήρια και οι δικαιούχοι ανακοινώθηκαν, η ημερομηνία για την έναρξη υποβολής αιτήσεων ορίστηκε, αλλά άπαντες στα υπουργεία ΥΠΟΙΚ τρέχουν για να προλάβουν.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Δεν θα σταματήσουμε για τα Χριστούγεννα αν η κυβέρνηση δεν λογικευτεί»

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos