Σάββατο, 14 Δεκεμβρίου 2019 - Psts.gr

Τα κεντρικότερα σημεία της Παροικίας φωταγωγήθηκαν το βράδυ του Σαββάτου 14 Δεκεμβρίου, σκορπώντας ομορφιά και αποπνέοντας πνεύμα Χριστουγέννων στην πρωτεύουσα της Πάρου!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μεγάλες στρεβλώσεις και «γκρίζες ζώνες» εμφανίζει το παρόν σύστημα υπολογισμού και κατανομής των επιδοτήσεων μεταφοράς ζωοτροφών στα νησιά του Αιγαίου και ειδικότερα των Κυκλάδων, σύμφωνα με τον βουλευτή Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Συρμαλένιο.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση κανονικά θα πραγματοποιηθούν από τις 9 το βράδυ τα δρομολόγια των πλοίων για την Κρήτη, ενώ για τον Αργοσαρωνικό τα δρομολόγια γίνονται κατά την κρίση του πλοιάρχου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με τον Γενικό Γραμματέα Αγροτικής Πολιτικής και Διαχείρισης Κοινοτικών Πόρων του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, Κωνσταντίνο Μπαγινέτα, συναντήθηκαν την Παρασκευή, ο Βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, Φίλιππος Φόρτωμας και ο Δήμαρχος Τήνου, Γιάννης Σιώτος.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου Αθηνών ο σεισμός σημειώθηκε στις 20:30 και είχε ένταση 3,8 βαθμούς της κλίμακας Ρίχτερ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έφτασε στην Ελλάδα στις 20:30 το βράδυ του Σαββάτου ο 20χρονος ναυτικός που ήταν όμηρος για 40 μέρες από πειρατές στο Τογκό.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η κακοκαιρία «Ετεοκλής» έγινε η αιτία ματαίωσης των λαμπρών Χριστουγεννιάτικων υπαίθριων εκδηλώσεων που είχε προγραμματιστεί να πραγματοποιηθούν το απόγευμα του Σαββάτου 14 Δεκεμβρίου στην Παροικία.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ένας 16χρονος έπεσε το απόγευμα του Σαββάτου από γέφυρα στο δαχτυλίδι στη λεωφόρο Κηφισίας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών, ματαιώνονται οι υπαίθριες δράσεις για τα «Γιορτινά στην Παροικιά» το Σάββατο 14/12/2019.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Έχουν γραφτεί κι άλλα τραγούδια για την Πάρο όμως το νέο, άκρως παραδοσιακό νησιώτικο τραγούδι «Έλα στην Πάρο να με βρεις» είναι η απόλυτη επιτυχία που «ξεχειλίζει» κυριολεκτικά από Πάρο!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos