Σάββατο, 21 Δεκεμβρίου 2019 - Psts.gr

Μεταβολή στο καιρικό σκηνικό των Κυκλάδων αναμένεται εντός του Σαββατοκύριακου πριν τα Χριστούγεννα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένα ταξίδι που αφορά τη μεταμόρφωση του εξωτερικού κόσμου και παράλληλα σχετίζεται με τη διαδικασία της απόδοσης σε αυτόν ενός πράγματος που πηγάζει από μέσα είτε ως κατακλυσμική κατάσταση είτε ως αναζωογονητική πλημμύρα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η δράση κορυφώνεται στο κουπόνι πάμε στοίχημα του Σαββάτου (21/12)! Το Betarades.gr είναι και πάλι εδώ με κορυφαία προγνωστικά στοιχήματος.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Την 20-12-2019 το πρωί συνελήφθησαν στη Σύρο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σύρου - Ερμούπολης, δύο ημεδαπές ηλικίας 16 και 17 ετών στην κατοχή των οποίων βρέθηκε και κατασχέθηκε αυτοσχέδιο τσιγάρο κάνναβης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

23ο χλμ Ε.Ο. Θεσ-νίκης – Μουδανιών (Καρδιά)

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με σκοπό την πρόληψη και την αντιμετώπιση προβλημάτων που προκαλούνται από πλημμυρικά φαινόμενα, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου θωρακίζει την Άνδρο με έργα αντιπλημμυρικής προστασίας

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με γυμναστική συνδύασε την επίσκεψή του στα Τρίκαλα ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με μια μάλλον οργίλη ανάρτηση, ο γνωστός μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου, ξεσπά κατά συναδέλφων του που προβλέπουν ψυχρή εισβολή τα Χριστούγεννα και τονίζει ότι ο καιρός θα είναι καλός με την θερμοκρασία σε υψηλά επίπεδα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πήραν άγνωστο χρηματικό ποσό και εξαφανίστηκαν

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos