Κυριακή, 22 Δεκεμβρίου 2019 - Psts.gr

Υπάρχει ένα συναίσθημα που πυροδοτεί τη δημιουργία φλεγμονής στον οργανισμό, απειλεί την καρδιά και σχετίζεται με τον καρκίνο

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εκπρόσωποι του Πολιτιστικού Συλλόγου Καμαρών επισκέφθηκαν το απόγευμα της Κυριακής 22 Δεκεμβρίου το Εκκλησιαστικό Γηροκομείο Πάρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του Τζόκερ [αριθμός κλήρωσης 2081] και οι νικητές της πρώτης κατηγορίας θα μοιραστούν πάνω από 4.300.000 ευρώ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένα κύμα ευχών πλημμυρίζει κάθε χρόνο τέτοιες μέρες τα χείλη όλων!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απαγορευτικό απόπλου εκδόθηκε από το πρωί της Κυριακής, λόγω των ισχυρών ανέμων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συγκλονίζει ο Ελληνας ναυτικός που είχε απαχθεί από πειρατές ανοιχτά του Τόγκο. «Θέλω να βγάλω από το μυαλό μου όσα έγιναν εκείνες τις μέρες και να ξεπεράσω τις εφιαλτικές στιγμές που βίωσα», λέει χαρακτηριστικά. Κοιμόταν σε δέντρα πάνω σε σανίδες με τα άγρια ζώα να είναι σε απόσταση αναπνοής.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δεν... τους πέρασε και τα έσπασαν!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός τις επόμενες ώρες - Βροχές, καταιγίδες και θυελλώδεις άνεμοι στα πελάγη

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μετά από επιμονή και πολλές προσπάθειες πέρασε στην Ιστορία και το φετινό 28ο Παζάρι του «Αρχίλοχου». Όλες αυτές οι εκδηλώσεις με την ποικιλία τους, τις εκπλήξεις και την ανάδυση της χαράς

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο Πολυχώρος Αυλαία στο Πασαλιμάνι, παρουσιάζει στις 24,25,30 & 31 Δεκεμβρίου ένα Εορταστικό Ξεφάντωμα, με τον Δημήτρη Παρίδη, τον Βαλέρη, την Ειρήνη Μεταλλινού, τον Νίκο Γαλανό, τον Χρήστο Νικολαΐδη στο μπουζούκι και τον Ανδρέα Μορτάκη στο κλαρίνο. Guest Star ο Νώντας Θεοδωρόπουλος! Στην καλλιτεχνική επιμέλεια ο Παναγιώτης Κοσμάς.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos