Δευτέρα, 23 Δεκεμβρίου 2019 - Psts.gr
Δευτέρα, 23 Δεκεμβρίου 2019 21:04

Καλές Γιορτές από το psts.gr με ένα βίντεο…

Διανύουμε τις πιο όμορφες γιορτές του χρόνου! Τις μέρες που η χριστιανική παράδοση συναντά την κοσμική χρονική οριοθέτηση και η χριστιανική πίστη ενώνεται συμβολικά με τις ελπίδες και τις προσδοκίες των ανθρώπων για τη νέα χρονιά!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 23 Δεκεμβρίου 2019 21:02

Πωλείται ακίνητο στο Κρωτήρι της Πάρου

ΠΩΛΕΙΤΑΙ στην ΠΑΡΟ στο Κρωτήρι, αγροτεμάχιο 8.500 τ.μ., οικοδομή 290 τ.μ. Θέα ανεμπόδιστη στο απέραντο γαλάζιο της θάλασσας,τα νησιά από Αντίπαρο έως και Μύκονο. Τοπίο φυσικό, ήρεμο, με το καλύτερο ηλιοβασίλεμα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η Κατερίνα Μονογυιού ως Βουλευτής Κυκλάδων επισκέφθηκε τον οίκο ευγηρίας Αγίου Ιωάννη Ταλάντων της Ιεράς Μητρόπολης Σύρου το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Προσφέρθηκαν δώρα στα φιλοξενούμενα κορίτσια του Ιδρύματος, εν όψει των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 23 Δεκεμβρίου 2019 14:40

Τροποποίηση δρομολογίου του Πρέβελης

H ΑΙΓΑΙΟΝ ΠΕΛΑΓΟΣ ΘΑΛΑΣΣΙΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι μετά την βελτίωση των καιρικών συνθηκών,

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο Μανώλης Γλέζος οδηγήθηκε στο νοσοκομείο καθώς παρουσίαζε δύσπνοια και είχε πόνους στο στήθος.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την προκήρυξη Δημόσιας Σύμβασης για την κατασκευή του έργου «Διαμόρφωση περιβάλλοντος χώρου αθλητικών εγκαταστάσεων Καμινίων» του Δήμου Ερμούπολης Σύρου προϋπολογισμού 74.400 ευρώ υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Προβλέπεται η λειτουργία 8 ΤΟΜΥ (3 σε Ρόδο, 2 σε Κω και από ένα σε Κάλυμνο, Σύρο και Νάξο), με στόχο τη δωρεάν παροχή πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας και την καθολική υγειονομική κάλυψη του πληθυσμού

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με ομόφωνη απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Μυκόνου, εγκρίθηκε η εισήγηση του Δημάρχου κ. Κωνσταντίνου Κουκά για την ενίσχυση των δημοσίων υπαλλήλων που υπηρετούν στο νησί.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μικρό το Δευτεριάτικο πρόγραμμα (23/12), αλλά με δράση στην Τουρκία και την Αγγλία και το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει δύο δυνατές προτάσεις στοιχήματος για εσάς!

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos