Τετάρτη, 25 Δεκεμβρίου 2019 - Psts.gr

Tα ονοματεπώνυμα των τυχερών είναι :

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ξεκάθαρα μηνύματα έστειλε ο πρωθυπουργός από την Κάσο

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την Παρασκευή 20 Δεκέμβρη συνεδρίασε το Δημοτικό Συμβούλιο με πρωτοβουλία της Λαϊκής Συσπείρωσης με θέματα, το πρόβλημα της στέγασης των δημοσίων υπαλλήλων, τα κτιριακά προβλήματα σχολικών μονάδων και τέλος ζητήματα που σχετίζονται με τα Αρχαία Λατομεία της Πάρου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τετάρτη, 25 Δεκεμβρίου 2019 13:21

Καλές Γιορτές από το psts.gr με ένα βίντεο…

Διανύουμε τις πιο όμορφες γιορτές του χρόνου!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι Καμάρες υποδέχτηκαν φέτος τα Χριστούγεννα διοργανώνοντας μια ζεστή και όμορφη γιορτινή εκδήλωση για τα παιδιά, στο χώρο του Συλλόγου Καμαρών (πρώην Δημοτικό Σχολείο) το απόγευμα του Σαββάτου 21 Δεκεμβρίου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Με βροχές και καταιγίδες θα περάσουν τα Χριστούγεννα! Σύμφωνα με την ΕΜΥ, οι καταιγίδες θα πλήξουν την ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, την ανατολική και νότια νησιωτική χώρα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περιστατικό με τραυματισμό παιδιών φέρεται να σημειώθηκε στον «Μύλο των Ξωτικών», το χριστουγεννιάτικο θεματικό πάρκο των Τρικάλων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ενα άκρως εμπρηστικό δημοσίευμα, με ένα νέο, προκλητικό χάρτη που αποτυπώνει τις βλέψεις της Τουρκίας στην ευρύτερη Ανατολική Μεσόγειο, φιλοξενεί σήμερα το ειδησεογραφικό πρακτορείο Anadolu.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ένταση, που βγήκε εκτός ορίων, προκλήθηκε στο Κοινοβούλιο της Βοσνίας μετά από μια έντονη συζήτηση σχετικά με τις σχέσεις της χώρας με το ΝΑΤΟ.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τρία μέλη της ίδιας οικογένειας από τη Βρετανία, ο πατέρας και δύο παιδιά, βρέθηκαν νεκροί σήμερα σε μια πισίνα στο θέρετρο Κόστα ντελ Σολ στη νότια Ισπανία.

 

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos