Παρασκευή, 27 Δεκεμβρίου 2019 - Psts.gr

Αφορά δράσεις για τη βελτίωση της θέσης ατόμων που κινδυνεύουν από διακρίσεις-Στέγες Υποστηριζόμενης Διαβίωσης Ατόμων με αναπηρία.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις των άρθρων 255-257 και 268 του Ν.3463/2006 (Κώδικας Δήμων και Κοινοτήτων) και τις διατάξεις του άρθρου 3 του ΦΕΚ Β’ 1492/2007, σας

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Το κουπόνι πάμε στοίχημα είναι γιορτινό και προσφέρει επιλογές και την Παρασκευή (27/12)! Το Betarades.gr είναι και πάλι εδώ με κορυφαίες προβλέψεις.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Έγκριση να προχωρήσουν οι διαδικασίες έτσι ώστε να τοποθετηθούν κάμερες στις στολές αστυνομικών έδωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αγαπάτε το χιόνι; Πολλοί σκιέρ και snowboarders μετανιώνουν που δεν έγιναν μετεωρολόγοι.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Την έντονη ανησυχία σχετικά με το αν είναι εφικτή μια συμφωνία για τις σχέσεις ΕΕ και Βρετανίας μετά το Brexit μέχρι το τέλος του 2020, εξέφρασε η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με κάθε επισημότητα και παρόντος του Ταγίπ Ερντογάν, η Τουρκία παρουσιάζει σήμερα το πρώτο αυτοκίνητο αποκλειστικά εγχώριας κατασκευής.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos