Δευτέρα, 30 Δεκεμβρίου 2019 - Psts.gr

Το 2020 ο Άη Βασίλης φέρνει και… 30% όριο υποχρεωτικών ηλεκτρονικών αποδείξεων, καθιστώντας επιβεβλημένη τη χρήση κάρτας από την Πρωτοχρονιά, ακόμα και για τις μικρές συναλλαγές της καθημερινότητας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έκλεισε η εθνική οδός Αθηνών – Λαμίας λόγω της έντονης χιονόπτωσης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

To Banana club 2020 στο κέντρο είναι και από τα πιο ζωντανά clubs της Αθήνας, τώρα πια με φρέσκο όνομα και χαρακτήρα στην μουσική.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ακόμη και τα 4Χ4 αδυνατούν να προσεγγίσουν την περιοχή...

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο πνεύμα της εορταστικής περιόδου Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς, πραγματοποιήθηκαν εκδηλώσεις για τα παιδιά του αστυνομικού και πολιτικού προσωπικού των Αστυνομικών Υπηρεσιών Νοτίου Αιγαίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΝΑΟΥΣΑΣ

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το εορταστικό πρόγραμμα για 30-31 Δεκεμβρίου ακυρώνεται λόγω ασθένειας κάποιων τραγουδιστών...

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

H ΑΙΓΑΙΟΝ ΠΕΛΑΓΟΣ ΘΑΛΑΣΣΙΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι λόγω απαγόρευσης απόπλου εξαιτίας δυσμενών καιρικών συνθηκών, το πλοίο Ε/Γ-Ο/Γ ΠΡΕΒΕΛΗΣ παραμένει στο λιμένα του Ηρακλείου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι 32οι θερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες, από τις 24 Ιουλίου και οι 16οι Παραολυμπιακοί από τις 25 Αυγούστου, στο έτος που σε λίγες ώρες θα καλωσορίσουμε, είναι αναμφίβολα οι σπουδαιότερες διοργανώσεις, της τελευταίας τετραετίας, για όλο τον πλανήτη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το Κουπόνι Πάμε Στοίχημα της Δευτέρας (30/12) έχει λίγα ματς, αλλά πάλι γίνεται «παιχνίδι»!

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos