Πέμπτη, 05 Δεκεμβρίου 2019 - Psts.gr

Οι τυχεροί αριθμοί που έβγαλε η κληρωτίδα της αποψινής κλήρωσης είναι οι: 4, 8, 15, 19, 26 και Τζόκερ ο αριθμός 17.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Νύχτα Ευρωπαϊκού Κινηματογράφου, αποτελεί μια πρωτοβουλία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, την οποία υλοποιεί ήδη από το 2018 το πρόγραμμα MEDIA – Δημιουργική Ευρώπη, διοργανώνοντας προβολές σε όλη την Ευρώπη με στόχο να φέρει κοντά του πολίτες της Ε.Ε και να αναδείξει με τον καλύτερο τρόπο την ευρωπαϊκή κινηματογραφική κουλτούρα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Τις αποφάσεις της κυβέρνησης για το φετινό κοινωνικό μέρισμα ανακοίνωσε στη Βουλή ο υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας που ανακοίνωσε έκτακτη οικονομική ενίσχυση 700 ευρώ σε 250.000 νοικοκυριά με 953.000 μέλη.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σε μια θερμή αγκαλιά που θα ζεστάνει τον κόσμο και θα τον γεμίσει προσμονή και λαχτάρα ενόψει των Άγιων Ημερών, θα μεταμορφωθεί η πρωτεύουσα στην Πάρου για ένα τριήμερο!

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Όσοι θέλουν να ζήσουν ένα πλούσιο πρόγραμμα Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων στην Πάρο θα πρέπει να επισκεφθούν τη Μάρπησσα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Σας καλούμε στη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής, Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, που θα πραγματοποιηθεί στις 09 Δεκεμβρίου 2019 ημέρα Δευτέρα και ώρα 14:30 μ.μ. με τηλεδιάσκεψη, στα Καταστήματα της

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Nα μην χρησιμοποιήσει στο μέλλον το σήμα University της SKAG και να αποσύρει όλα τα επίμαχα προϊόντα υποχρεώθηκε η Jumbo με δικαστική απόφαση.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Από το βήμα της Βουλής ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, τις αποφάσεις της κυβέρνησης για διανομή κοινωνικού μερίσματος στις ομάδες τις οποίες οριοθέτησε ο ίδιος ο Πρωθυπουργός.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κερδίστε μια 4ημερη απόδραση, για 2 άτομα, στην κοσμοπολίτικη αλλά και παραδοσιακή Αράχωβα στο ξενοδοχείο Arahova Inn.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την παραπομπή του προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, ανακοίνωσε η Δημοκρατική πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων Νάνσι Πελόζι, μεταδίδουν τα διεθνή μέσα ενημέρωσης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos