Ιανουάριος 2020 - Psts.gr

Τη Πέμπτη 30/1/2020 έγινε με πρωτοβουλία του Υπουργού Τουρισμού, συνάντηση του Υπουργού κ. Χάρη Θεοχάρη με τον Πρόεδρο και τον Έφορο Οργανωτικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Τουριστικών Καταλυμάτων ΚΥΚΛΟΣ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σάββατο, 01 Φεβρουαρίου 2020 01:03

Διακομιδές ασθενών από Αμοργό και Ίο

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν, σήμερα, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σκεπασμένοι με βρετανικές σημαίες, πανηγυρίζουν για την έξοδο σε παραδοσιακές παμπ και στους δρόμους - Υπάρχουν, ωστόσο, οι υποστηρικτές του «Remain», που... γιόρτασαν διαφορετικά το Brexit, κρατώντας ευρωπαϊκές σημαίες στους δρόμους

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το Symphony of the Seas είναι το μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο του κόσμου με μήκος 361 μέτρα, πλάτος 66 μέτρα και 18 καταστρώματα. Μπορεί δε

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μετά το SOLD OUT της πρώτης παράστασης, νέα ημερομηνία Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Σε μία κατάμεστη από πλήθος κόσμου αίθουσα πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής 26 Ιανουαρίου 2020 η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Άσπρου Χωριού «ΑΤΛΑΝΤΙΣ».

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Το θέμα της διαχείρισης των παραλιών στην Μύκονο μας έχει απασχολήσει πολλές φορές και χρήζει σοβαρού σχεδιασμού και εποπτείας αφού είναι από τους σημαντικότερους πόλους έλξης των επισκεπτών στο νησί, αλλά και των επιχειρηματιών, ντόπιων και ξένων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Αξιέπαινη η πρωτοβουλία της Συγκλήτου του ΕΚΠΑ για ίδρυση Κέντρου Αριστείας "Γαλάζια Ανάπτυξη- Ναυτιλιακή Επιχειρηματικότητα- Θαλάσσιο Περιβάλλον- Νησιωτικότητα".

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η επιδημία του νέου κοροναϊού «2019-nCoV» συμβαίνει τη χειμερινή περίοδο για το βόρειο ημισφαίριο, μια εποχή που κυκλοφορούν πολλοί αναπνευστικοί ιοί και κυρίως ο ιός της γρίπης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 65

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos