Στις ξεχασμένες δομές υγείας και στις υποβαθμισμένες γειτονιές της Ρόδου

14 Μαϊος 2014 10:20
10682 φορές

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος, επικεφαλής της περιφερειακής κίνησης «ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟ ΝΟΤΙΟ ΑΙΓΑΙΟ» , συνοδευόμενος από τον υποψήφιο

 χωρικό Αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπο Κόκκινο και στελέχη και υποψηφίους του συνδυασμού, επισκέφθηκαν σήμερα το Νοσοκομείο της Ρόδου, το ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ Δωδεκανήσου και την συνοικία της Μέγγαβλης.

Στο Νοσοκομείο της Ρόδου είχαν συνάντηση με το ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό. Τα στελέχη του Περιφερειακού Συνδυασμού «ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟ ΝΟΤΙΟ ΑΙΓΑΙΟ», ευχαρίστησαν το προσωπικό του Νοσοκομείου, που κάτω από δύσκολες συνθήκες στηρίζει το δημόσιο αγαθό της Υγείας. Στη συνάντηση που είχαν στη συνέχεια με τον Διοικητή του Νοσοκομείου, κ. Παπανικόλα, ενημερώθηκαν αναλυτικά για τις μεγάλες ελλείψεις προσωπικού που υπάρχουν. Ο κ.Χατζημάρκος τόνισε  ότι «ως νέα Περιφερειακή Αρχή θα διεκδικήσουμε, με το σύνολο του Δωδεκανησιακού Λαού, με συνέπεια και συνέχεια, τις καλύτερες δυνατές συνθήκες υγείας από την πολιτεία» και δήλωσε αρωγός στις όποιες πρωτοβουλίες αναπτύσσονται από τη Διοίκηση του Νοσοκομείου και στόχο έχουν την βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας. Επίσης, επίσκεψη έγινε και στον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών.

Επόμενος σταθμός της περιοδείας, ήταν τα ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ Δωδεκανήσου, όπου διαπιστώθηκε η ανάγκη περαιτέρω στήριξης και σε αυτήν τη δομή υγείας.

Τελευταία στάση στη γειτονική περιοχή της Μέγγαβλης. Η εγκατάλειψη, η ανεργία, η φτώχεια και η εξαθλίωση είναι η κατάσταση που αντιμετωπίζουν καθημερινά οι κάτοικοι της υποβαθμισμένης αυτής περιοχής. Τα τελευταία χρόνια δεν έχει υλοποιηθεί καμία αναπτυξιακή δράση ή έργο από την Περιφερειακή Αρχή στην περιοχή.

Με χαρά οι κάτοικοι της περιοχής συναντήθηκαν με τον κ. Χατζημάρκο και ενημερώθηκαν για τις θέσεις και τις προτάσεις του σχεδίου Κ2 και του περιφερειακού συνδυασμού «ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟ ΝΟΤΙΟ ΑΙΓΑΙΟ»., ενώ επίσκεψη πραγματοποιήθηκε και στο ΚΑΠΗ της περιοχής.

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 01 Φεβρουαρίου 2015 05:10
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Parianotypos.gr

Curabitur ultrices commodo magna, ac semper risus molestie vestibulum. Aenean commodo nibh non dui adipiscing rhoncus.

Ιστότοπος: http://www.themewinter.com

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos