Τρίτη, 19 Ιουνίου 2012 - Psts.gr

Σας ενημερώνουμε ότι στις 13 Ιουνίου 2012 έγιναν οι εκλογές του Συλλόγου. Η σύνθεση νέου Δ.Σ για θητεία 2 χρόνια που αναδείχθηκε από τις εκλογές είναι:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σήμερα (19-06-2012) το μεσημέρι στην Θήρα, κατασχέθηκαν στο πλαίσιο αξιοποίησης πληροφορίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας,

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παρακαλούμε την Πέμπτη 21-6-2012 ώρα 12.00' να προσέλθετε σε επείγουσα συνεδρίαση στα γραφεία της Δημοτικής Κοινότητας Νάουσας προκειμένου να συζητηθούν τα παρακάτω θέματα:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στην εκλογική αυτή αναμέτρηση καλέσαμε τους πολίτες να "τραβήξουν την πραγματική, τη ζωτική γραμμή, αυτή τη γραμμή ανάμεσα στην αξιοπρέπεια και τον ευτελισμό, τη γραμμή ανάμεσα στη ζωή και την καταστροφή".

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Α.Μ.Ε.Σ. Νηρέας διοργανώνει απο 22 έως 25 Ιουνίου σε γήπεδα της Πάρου το 7ο Πανκυκλαδικό τουρνουά ακαδημιών ποδοσφαίρου με τη συμμετοχή 12 ομάδων

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μέσα στη δίνη της προεκλογικής περιόδου έφυγε πρόωρα από κοντά μας ο υποψήφιος της παράταξης μας στην περιφερειακή ενότητα της Άνδρου Κώστας Βασιλόπουλος.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δηλώσεις του προέδρου του ΠΑΣΟΚ μετά τη συνάντηση με τον Φώτη Κουβέλη.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τρίτη, 19 Ιουνίου 2012 16:11

«Εφυγε» ο Αλκέτας Παναγούλιας

Εφυγε από την ζωή το βράδυ της Δευτέρας σε ηλικία 78 ετών ο προπονητής Αλκέτας Παναγούλιας, στο σπίτι του στη Βιένα, λίγο έξω από την Ουάσιγκτον, όπου διέμενε τα τελευταία χρόνια.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Τρίτη, 19 Ιουνίου 2012 03:24

Το κάψιμο του Μάη στις Λεύκες

Η τοπική κοινότητα Λευκών και ο Μ.Ε.Ε.Α.Σ Ύρια Λευκών διοργανώνουν

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Παραδοσιακό πανηγύρι με Νίκο Οικονομίδη και Κυριακή Σπανού

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos