×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932
Σάββατο, 01 Ιουνίου 2013 - Psts.gr

Συνέντευξη Γιάννη Βρούτση στην Ημερησία και στο δημοσιοργάφο Γιάννη Γάτο

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σάββατο, 01 Ιουνίου 2013 16:31

Τα συνέδρια των κομμάτων

Είναι λάθος και κακή υπηρεσία προς τους κοινωνικούς εταίρους μας, τους συμπολίτες μας, η συνεχής προσπάθεια οριζόντιου μηδενισμού κάθε προσπάθειας, από όποιο

Κατηγορία ΕΠΩΝΥΜΩΣ

Το Δ.Σ. του Πανναξιακού Αθλητικού Ομίλου Νάξου (μπάσκετ - βόλεϊ) καλεί τα μέλη του στις εκλογές που θα πραγματοποιηθούν, για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου, το Σάββατο 8 Ιουνίου 2013 και ώρα 10:00 – 19:00 στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Παντάνασσας.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ
Σάββατο, 01 Ιουνίου 2013 14:43

Ταξιδέψτε μαζί τους...

Κάθε χρόνο από 1 Ιουνίου έως το τέλος Σεπτεμβρίου πραγματοποιείται στο Bar «Σχολειό» στο Κουφονήσι Έκθεση Φωτογραφίας από τους Μίμη & Νένα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Στο πλαίσιο των καλοκαιρινών δραστηριοτήτων του ο Ναυτικός Όμιλος Τήνου με την υποστήριξη του Δήμου Τήνου, διοργανώνει το πρόγραμμα«γνωριμία με το άθλημα της ιστιοπλοΐας»

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Η εταιρεία ηλεκτρονικών παιχνιδιών και λογισμικού Razer ανακοίνωσε την κυκλοφορία του λεπτότερου notebook της αγοράς με πάχος μόλις 16,8 χιλιοστά και βάρος 1,87 κιλά.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
Σάββατο, 01 Ιουνίου 2013 13:05

Κ.Ε.Π.Π: Εμπορικό Λιμάνι

Δελτίο τύπου της Κίνησης Ενεργών Πολιτών Πάρου για το Εμπορικό Λιμάνι:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σάββατο, 01 Ιουνίου 2013 13:02

Νάξος: Παραχώρηση ΚΕΓΕ

Μετά από αλλεπάλληλες επαφές και επισκέψεις του Δημάρχου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Μανόλη Μαργαρίτη στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την 30-5-2013/21.30 στη Μύκονο, συνελήφθη 28χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου, Κωστής Μουσουρούλης, στο πλαίσιο του διαρκούς διαλόγου για τα ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο της ακτοπλοΐας, κάλεσε την Παρασκευή 30 Μαΐου, σε συνάντηση το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Επιβατηγού Ναυτιλίας (ΣΕΕΝ).

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos