Τρίτη, 21 Οκτωβρίου 2014 - Psts.gr

Ο Αναπτυξιακός Σύλλογος Μώλου - Τσουκαλιάς - Γλυφάδων Πάρου «ΠΡΟΟΔΟΣ - ΑΝΑΠΤΥΞΗ» προσκαλεί τα μέλη του, την Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2014 και ώρα 19:00 στα γραφεία του Συλλόγου στα Μάρμαρα Πάρου, με σκοπό:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σας προσκαλώ στην 17η τακτική δημόσια συνεδρίαση που θα γίνει στο Δημοτικό Κατάστημα την 24η Οκτωβρίου 2014, ημέρα Παρασκευή και ώρα 19:00 μ.μ.: για τη συζήτηση

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σας γνωρίζουμε ότι η Ελληνική Ένωση Προστασίας Θαλασσίου Περιβάλλοντος (HELMEPA) στo πλαίσιo της παγκόσμιας εκστρατείας εθελοντικού καθαρισμού ακτών, διοργανώνει

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λόγω της εμφάνισης κρουσμάτων Καταρροϊκού Πυρετού του προβάτου σε νησιά της περιφέρειας μας , σας ενημερώνουμε ότι η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τους κτηνοτρόφους ώστε να παρακολουθείται η εξέλιξη της νόσου, και ότι απαιτείται από αυτή την διαδικασία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το 2013, το δημόσιο έλλειμμα της Ελλάδας διαμορφώθηκε στο 12,2% του ΑΕΠ και το χρέος στο 174,9% του ΑΕΠ, σύμφωνα με τη δεύτερη κοινοποίηση των στοιχείων της Eurostat για το έλλειμμα και το χρέος των κρατών-μελών της ΕΕ το 2013.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Δεν θα υποχωρήσω από τις θέσεις μου. Θα συναντηθώ με τους εκπροσώπους του ΣΥΡΙΖΑ αλλά δεν θα υποχωρήσω από την απόφαση για τήρηση της τάξης στο ίδρυμα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανάμεσα στην ψυχολογική φόρτιση και την ψύχραιμη διατύπωση των απόψεών της, η Αννα Καφέτση επιχείρησε χθες στην προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου, να δώσει απαντήσεις

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Σε πενταετή κάθειρξη καταδίκασε τον Όσκαρ Πιστόριους η δικαστής Τοκοζίλε Μασίπα, για την ανθρωποκτονία εξ αμελείας της συντρόφου του, Ρίβα Στέενκαμπ

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η χρονική ακολουθία των γεγονότων αποτυπώνει γλαφυρά τη ρήξη που έχει επέλθει στις σχέσεις Ουάσιγκτον-Αγκυρας αναφορικά με τη στρατηγική αντιμετώπισης των τζιχαντιστών αλλά και με τις ευρύτερες ανακατατάξεις στην κινούμενη άμμο της Μέσης Ανατολής.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos