Πέμπτη, 03 Απριλίου 2014 - Psts.gr

Την Κυριακή 6 Απριλίου 2014 στις 18.30 μ.μ. στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου Προδρόμου "Δεξαμενή" θα πραγματοποιηθεί Γενική Συνέλευση του Συλλόγου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Στις 02-04-2014 καταγγέλθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Ερμούπολης ότι στις 01/02-04-2014 νυχτερινές ώρες στη Άνω Σύρο άγνωστος δράστης παραβίασε

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Περιφέρεια Δωδεκανήσου βρίσκεται σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι.

Κατηγορία ΕΚΛΟΓΕΣ 2014

Στο πλαίσιο της προγραμματισμένης συνάντησης του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Αλέξη Τσίπρα με όλους τους φορείς και συλλόγους της Σύρου στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το ιατρείο του αεροδρομίου της Ρόδου επισκέφθηκε ο υποψήφιος Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης με την παράταξη «Νότιο Αιγαίο-Αρχιπέλαγος Δημιουργίας» κ. Δημήτρης Κρητικός διαπιστώνοντας από κοντά τα μεγάλα προβλήματα που εμποδίζουν την απρόσκοπτη λειτουργία του.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τη Δήμαρχο Μυκόνου, κα. Ειρήνη Γρυπάρη  συνάντησε ο υπ. Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων της παράταξης «ΝΟΤΙΟ ΑΙΓΑΙΟ- ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΑΣ» κ. Γιάννης Δεκαβάλλας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου στη ΡΟΔΟ στις 29-3-2014 μεταξύ των άλλων θεμάτων που συζητήθηκαν ήταν και η σχεδιαζόμενη «Παραχώρηση σε ιδιώτες επενδυτές Αεροδρομίων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου».

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Δημοτικός Συνδυασμός «Πάρος Νέα Πνοή» με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Γιάννη Μαούνη σας προσκαλεί την Κυριακή 6 Απριλίου

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ίδρυσης του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ)  από το  1948 και συνδέεται  με  ένα θέμα  υγείας

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πραγματοποιείται την Παρασκευή 04/04/2014 και ώρα 21.00 τακτική συνεδρίαση των μελών του Δ.Σ. του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Πάρου - Αντιπάρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos