Κυριακή, 08 Νοεμβρίου 2015 - Psts.gr

Σήμερα, στις 8 Νοεμβρίου 2015 στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου «Αρχίλοχος», στην Παροικία Πάρου διεξήχθησαν εκλογές για την ανάδειξη του διοικητικού συμβούλιου του Συλλόγου «Αρχίλοχος»

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τήν Δευτέρα 9 Νοεμβρίου, τό Ἱερό Προσκύνημα θά πανηγυρίσει τήν ἱερά μνήμη τῆς ΟΣΙΑΣ ΘΕΟΚΤΙΣΤΗΣ πού ἔζησε, ἁγίασε καί ἐτάφη
στόν Ἱερό Ναό τῆς Ἑκατονταπυλιανῆς.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Κυριακή, 08 Νοεμβρίου 2015 21:35

Αυτοκτονία στα Γλυσίδια της Πάρου

46χρονος υπήκοος Αλβανίας, βρέθηκε απαγχονισμένος, με αυτοσχέδιο βρόχο που είχε προσδέσει σε δέντρο ελιάς. Εγκληματική ενέργεια αποκλείσθηκε.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στις 06-11-2015 το βράδυ συνελήφθη στην Πάρο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πάρου ένας 33χρονος υπήκοος Αλβανίας, γιατί διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία της επιστροφής

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Κυριακή, 08 Νοεμβρίου 2015 21:24

Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή στη Μήλο

Στις 06-11-2015 συνελήφθη στη Μήλο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μήλου ένας 31χρονος ημεδαπός, γιατί όπως διαπιστώθηκε το τελευταίο 20ήμερο αφαιρούσε χρηματικά ποσά από κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος αποκομίζοντας συνολικό όφελος 1000 ευρώ

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είμαστε αναγκασμένοι , για άλλη μια φορά να απαντήσουμε και να δώσουμε τέλος στις ψευδείς και συκοφαντικές δηλώσεις του κ. Φρέρη , που όπως συνήθως δημοσιεύονται από το «προσωπικό του» site.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις των άρθρων 81, 83, 88, 89 του Ν. 3852/2010 παρακαλείσθε όπως προσέλθετε στο κατάστημα της Δημοτικής Κοινότητας Αγκαιριάς σε συνεδρίαση, στις 10/11/2015, ημέρα ΤΡΙΤΗ και ώρα 19.00 μ.μ., για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δυστυχώς, κάποιοι αδυνατούν να αντιληφθούν τις καθημερινές συνθήκες εργασίας όσων εργάζονται στις υπηρεσίες καθαριότητας των
Δήμων και σχεδιάζουν να τους συνταξιοδοτήσουν στα 67 έτη, όταν πολλοί από αυτούς αδυνατούν να φτάσουν ακόμα και το 60ο έτος της ηλικίας!!!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επειδή οι ανάγκες ποτέ δεν σταματούν και το προσφυγικό έχει αποκτήσει τεράστιες διαστάσεις, το ΔΣ της ΕΛΜΕ Πάρου Αντιπάρου και το ΔΣ του Συλλόγου ΠΕ Καλλιέρος σας καλούν να συγκεντρώσουμε όλοι μαζί εκπαιδευτικοί, γονείς και μαθητές απαραίτητο υλικό υποστήριξης των προσφύγων. Επικοινωνήσαμε με τους Γιατρούς του Κόσμου οι οποίοι κρίνουν ότι τα παρακάτω είδη είναι αναγκαία:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Κυριακή, 08 Νοεμβρίου 2015 20:50

Kids athletics και αγώνες στίβου στην Τήνο

Για την Τετάρτη 11 Νοεμβρίου είναι προγραμματισμένο το πρόγραμμα του ΣΕΓΑΣ και της Iaaf, kids athletics στην Τήνο με τη συμμετοχή όλων των δημοτικών σχολείων του νησιού και τη στήριξη του Δήμου Τήνου.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos