×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 956
Τετάρτη, 25 Φεβρουαρίου 2015 - Psts.gr

Στη χθεσινή του συνεδρίαση το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Πάρου ενέκρινε ομόφωνα την παρακάτω απόφαση για την υγεία, που πρότεινε η Λαϊκή Συσπείρωση μετά από σχετική ανάθεση του σώματος στην μονοθεματική συνεδρίαση της 20-2-15:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την αναβολή των αγώνων της Σούπερ Λιγκ αυτή την Κυριακή και την επανεξέταση της κατάστασης σε συνεργασία με την αρμόδια διοργανώτρια αρχή, την επόμενη εβδομάδα αποφάσισε η κυβέρνηση.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σε έναν Έλληνα οδηγό φορτηγού, 60 ετών, φέρεται να ανήκει το ένα εκ των δύο απανθρακωμένων πτωμάτων που ρέθηκαν στο Norman Atlantic σύμφωνα με όσα έχουν γίνει έως τώρα γνωστά από την Εισαγγελία του Μπάρι.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 25 Φεβρουαρίου 2015 18:40

Επιδείνωση του καιρού με καταιγίδες

Νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές προβλέπονται την Πέμπτη 25/02 στις Κυκλάδες κυρίως από τις απογευματινές ώρες, όπως αναφέρει η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καλούνται οι Δήμοι να συμπληρώσουν ειδικό ερωτηματολόγιο αποτύπωσης των σχετικών στοιχείων

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο αντιφυματικός εμβολιασμός μαθητών της 1ης, 2ης και 3ης τάξης Δημοτικού, που πραγματοποιήθηκε από κλιμάκιο ιατρών της ΔΥΠΕ Πειραιώς και Νοτίου Αιγαίου κατά το διάστημα 09-20 Φεβρουαρίου 2015. Το συγκεκριμένο αντιφυματικό εμβόλιο BCG δεν είχε παρασχεθεί στα παιδιά τα τελευταία τρία χρόνια.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στις 24-2-2015 εξιχνιάστηκαν από το Τμήμα Ασφαλείας Ερμούπολης δυο κλοπές και σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 35χρονου ημεδαπού, ο οποίος όπως εξακριβώθηκε στις 10/11 και 19/20-2-2015 αφαίρεσε αντίστοιχα από ξενοδοχειακή επιχείρηση και κομμωτήριο στην Ερμούπολη ηλεκτρικές συσκευές – εξοπλισμό και χρήματα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περίπου τριάντα σύγχρονους φωτιζόμενους ηλιακούς στύλους σε στάσεις των λεωφορείων του ΚΤΕΛ, απέκτησε ο Δήμος Πάρου στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Περιβάλλον- Αειφόρος Ανάπτυξη» που χρηματοδοτείται μέσω ΕΣΠΑ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 25 Φεβρουαρίου 2015 13:20

Διακομιδή 68χρονης από το λιμάνι της Πάρου

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη, βραδινές ώρες χθες, από το λιμάνι της Πάρου στο λιμάνι της Σύρου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ ''ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΙΙ'' Ν.Ν. 57, 68χρονη, η οποία έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στις διευκρινίσεις ότι η ρύθμιση των 100 δόσεων θα τεθεί κανονικά σε ισχύ και πως δεν πρόκειται να αυξηθεί ο ΦΠΑ στα νησιά, προέβη την Τετάρτη ο υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos