Πέμπτη, 05 Φεβρουαρίου 2015 - Psts.gr

Επιδείνωση του καιρού προβλέπει η ΕΜΥ με βροχές και καταιγίδες. Πιο συγκεκριμένα για αύριο Παρασκευή 06/02 προβλέπονται αρχικά νοτιοδυτικοί άνεμοι εντάσεως 6-8 μποφόρ ενώ βαθμιαία οι νεφώσεις θα αυξηθούν και θα σημειωθούν βροχές και καταιγίδες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 05 Φεβρουαρίου 2015 14:25

Μια selfie από τα... πρωτάκια της Βουλής

Με μια αυτοφωτογραφία «γιόρτασαν» την πρώτη ημέρα τους στη Βουλή τέσσερις νεοεκλεγέντες βουλευτές του «Ποταμιού» αλλά και πρωτάρηδες στα κοινοβουλευτικά έδρανα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Πέμπτη, 05 Φεβρουαρίου 2015 14:20

Αντιφυματικός εμβολιασμός μαθητών

Την Δευτέρα 09/02/2015 ξεκινά ο αντιφυματικός εμβολιασμός των μαθητών της 1ης και 2ης Δημοτικού, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί από κλιμάκιο ιατρών της 2ης ΔΥΠΕ Πειραιώς και Νοτίου Αιγαίου στις αντίστοιχες σχολικές μονάδες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Η πρόσκληση που εξέδωσε ο Δήμος Πάρου έχει ως εξής:
Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Δήμος Πάρου, εφαρμόζοντας τις πολιτικές που επιβάλλονται από τους νόμους του κράτους, τα τελευταία χρόνια έχει πιέσει οικονομικά τους επαγγελματίες του τουρισμού με τους αναδρομικούς ελέγχους για τα τέλη επί ακαθαρίστων.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Πέμπτη, 05 Φεβρουαρίου 2015 12:47

Απόκριες με…Ταραντέλλα στη Νάουσα

Έφτασαν και φέτος οι απόκριες και το Μουσικοχορευτικό Συγκρότημα Νάουσας έχει ετοιμάσει ένα ενδιαφέρον πρόγραμμα γεμάτο νιάτα, κέφι και ζωντάνια

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, διεκομίσθη βραδινές ώρες χθες, από το λιμάνι της Τήνου

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μέτρα άμεσης φορολογικής ανακούφισης για φορολογούμενους και μικρομεσαίες επιχειρήσεις που έχουν οφειλές στο Δημόσιο και τα ασφαλιστικά ταμεία επεξεργάζεται η κυβέρνηση, τα οποία αναμένεται να ανακοινωθούν

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 05 Φεβρουαρίου 2015 12:34

Ακόμα μία πρωτιά για τη Λυρική Σκηνή

Υπήρξε η πρώτη ξεκάθαρα θριαμβευτική παράσταση της παρούσας διεύθυνσης της Εθνικής Λυρικής Σκηνής. Και είναι η πρώτη φορά που ένας ελληνικός θεσμός εκδίδει μία σημαντική παράσταση όπερας σε

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Πέμπτη, 05 Φεβρουαρίου 2015 12:32

Ορκίστηκε η νέα Βουλή

Αυλαία σήμερα για τη νέα σύνοδο της Βουλής με την ορκωμοσία των βουλευτών που προέκυψαν από τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos