Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου 2016 - Psts.gr

Υπόσχεται να φέρει επανάσταση στη διαδικτυακή αγορά ρούχων

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Σας προσκαλούμε σε έκτακτη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016 και ώρα 10.00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του ΚΕΦΙΑ, όπισθεν του Γενικού Νοσοκομείου Σύρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Από τη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου ανακοινώνεται ότι δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης (ΦΕΚ Β΄ 2468/2015) η υπουργική απόφαση για τον "καθορισμό των όρων και των απαιτήσεων παραγωγής και διάθεσης τροφίμων οικοτεχνικής παρασκευής και των διαδικασιών καταχώρισης των μονάδων παρασκευής αυτών στο Κεντρικό Ηλεκτρονικό Μητρώο Οικοτεχνίας (ΚΗΜΟ)".

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την Τρίτη 19/1 πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας στο πλαίσιο της οποίας συζητήθηκε και το ζήτημα κατανομής των πιστώσεων για τα λειτουργικά έξοδα των σχολείων της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πάρου. Η κατανομή των πιστώσεων μέχρι τώρα στις δύο βαθμίδες καθοριζόταν σε ένα ποσοστό 53,5 % για τη Δευτεροβάθμια και 46,5% για την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ταυτόχρονα κοστίζει δεκάδες δισεκατομμύρια ευρώ στην ευρωπαϊκή οικονομία καθώς το 7% των εθνικών προϋπολογισμών δαπανάται για την υγεία σε παχύσαρκους ασθενείς, ενώ τεράστιες είναι οι έμμεσες δαπάνες που προκύπτουν

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016 εκφράστηκαν παράπονα - σχόλια και αναρτήθηκαν φωτογραφίες στο διαδίκτυο για την κατασκευή της λιθοδομής στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων στην Μάρπησσα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στις 24-01-2016 εξιχνιάστηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Τήνου κλοπή και σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 17χρονου ημεδαπού, ο οποίος όπως προέκυψε στο πλαίσιο αστυνομικού έλεγχου οδηγούσε δίκυκλο μοτοποδήλατο το οποίο ήταν τοποθετημένος κινητήρας δίκυκλής μοτοσικλέτας για την οποία είχε δηλωθεί κλοπή.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στις 23-01-2016 το μεσημέρι συνελήφθησαν στη Μύκονο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου δύο ημεδαποί ηλικίας 57 και 60 ετών, γιατί εκτελούσαν από κοινού παράνομες οικοδομικές εργασίες σε ακίνητο ιδιοκτησίας 72χρονης ημεδαπής. Σε βάρος της 72χρονης σχηματίστηκε δικογραφία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Θεατρική ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Πάρου «Αρχίλοχος» θα παρουσιάσει την κωμωδία βασισμένη στο θεατρικό έργο του Βασίλη Μυριανθόπουλου «Μόλις Χώρισα».

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Πρόσφατα πραγματοποιήθηκε, με πρωτοβουλία του Δημάρχου, παρουσίαση της μελέτης για τον χώρο αναμονής επιβατών στο λιμάνι της Παροικιάς.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos