Πέμπτη, 21 Απριλίου 2016 - Psts.gr

Καλείσθε την 25η Απριλίου 2016 ημέρα Δευτέρα και ώρα 13:00 να προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα στην Παροικία, σε τακτική συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα ημερησίας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Πολιτιστικός σύλλογος Άσπρου Χωριού «ΑΤΛΑΝΤΙΣ» διοργανώνει και φέτος το παραδοσιακό του παζάρι με Πασχαλινά είδη και τοπικά παραδοσιακά γλυκά και υφαντά. Το παζάρι θα είναι ανοικτό ολόκληρη την Μ. Εβδομάδα και την εβδομάδα του Πάσχα (Κυριακή των Βαίων 24/04 έως την Παρασκευή της Ζωοδόχου Πηγής 06/05 εκτός από την Κυριακή του Πάσχα) και θα λειτουργήσει στην αίθουσα δίπλα από τον Ι.Ν. Ζωοδόχου Πηγής πρωινές ώρες 10:00-13:00 και απογευματινές ώρες 17:00-20:00.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Δημοσιονομικό «μαξιλάρι» έως 1,35 δισ. ανάχωμα στις πιέσεις για πρόσθετα μέτρα. Διαψεύδεται ακόμη μία φορά το ΔΝΤ, που προέβλεπε έλλειμμα 0,6% το 2015. Ενισχύεται την πιο κρίσιμη στιγμή η διαπραγματευτική ισχύς της χώρας

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Είναι πιθανότατα μια από τις πρώτες τηλεοπτικές συνεντεύξεις του Μαρκ Ζούκερμπεργκ. Πίσω στο 2005, μερικούς μήνες μετά από τη δημιουργία του Facebook και πριν ακόμα από το άνοιγμα της πρόσβασης στον υπόλοιπο κόσμο, ο Ζούκερμπεργκ εξηγεί τον σκοπό λειτουργίας της πλατφόρμας και πώς οραματιζόταν την περαιτέρω ανάπτυξή της. Είναι μάλιστα εντυπωσιακό πως τότε ακόμα ήθελε να μείνει εστιασμένος στην πανεπιστημιακή κοινότητα και δεν έδειχνε να τον ενδιαφέρει η επέκταση πέραν αυτής.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Εντονες ανησυχίες για την τύχη 40.000 ανθρώπων που διέφυγαν από τις μάχες στο Χαλέπι εξέφρασε χθες ο ΟΗΕ. Οι συνεχιζόμενες εχθροπραξίες στη δεύτερη σημαντικότερη πόλη της Συρίας είναι η μεγαλύτερη απειλή για την εύθραυστη εκεχειρία που τέθηκε σε εφαρμογή στις 27 Φεβρουαρίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με τα «καυτά» ζητήματα της προσφυγικής κρίσης, του πολέμου κατά του ISIS, του Brexit και της ελληνικής οικονομίας στην ατζέντα, θα διεξαχθεί σε μερικές ημέρες μια ανεπίσημη μίνι Σύνοδος Κορυφής ΗΠΑ - Ευρωπαίων ηγετών στη Γερμανία.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos