Δευτέρα, 16 Μαϊος 2016 - Psts.gr

«Προσδεθείτε σε λίγο βγαίνουμε στη στεριά» θα μπορούσε να είναι το παράγγελμα του καπετάνιου οι ελιγμοί του οποίου στοίχισαν σε υλικές ζημιές, κινητοποίηση και αγωνία για επιβαίνοντες και πλήρωμα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τη γνώριμη, προσφιλή τακτική του «καρότου» και «μαστίγιου» φαίνεται να επιβάλλει το Υπουργείο Οικονομικών και στον τομέα του τουρισμού που αφορά στο νησί της Πάρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

την Κυριακή 22/05/2016 και ώρα 9:00 μ.μ. στην αίθουσα της Αγροτολέσχης , με τη συμμετοχή της χορωδίας του συλλόγου μας υπό τη διεύθυνση του κ.Αστέριου Ρήγα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Και φέτος θα επαναληφθεί η επιτυχημένη συνταγή των προηγούμενων χρόνων: Αγώνας σκυταλοδρομίας – Fun Race – το απόγευμα του Σαββάτου, και το πρωί της Κυριακής ο κανονικός αγώνας, ο οποίος θα απευθύνεται και στους αθλητές αλλά και στους απλούς φίλους του αθλήματος. Σκοπός μας είναι να φύγουν με όμορφες αναμνήσεις όλοι οι συμμετέχοντες, ανεξαρτήτως επιπέδου!

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Τθν Παραςκευι 13 Μαΐου 2016 πραγματοποιικθκε το προγραμματιςμζνο ςυμβοφλιο του Εμποροεπαγγελματικοφ Συλλόγου Πάρου – Αντιπάρου. Στο ςυμβοφλιο παρευρζκθκε ςε ςυνάντθςθ γνωριμίασ θ Πρόεδροσ τθσ τοπικισ τθσ Νζασ Δθμοκρατίασ κ. Ιφιγζνεια Χατηθγεωργίου, κακϊσ επίςθσ και οι τομεάρχεσ κ. Βάςω Αλιπράντθ και κ. Αικατερίνθ Λουκι.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Προσδεθείτε σε λίγο βγαίνουμε στη στεριά» θα μπορούσε να είναι το παράγγελμα του καπετάνιου οι ελιγμοί του οποίου στοίχισαν σε υλικές ζημιές, κινητοποίηση και αγωνία για επιβαίνοντες και πλήρωμα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 14-05-2016 το απόγευμα συνελήφθησαν στη Μύκονο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου δύο υπήκοοι Αλβανίας ηλικίας 36 και 44 ετών και δύο ημεδαποί ηλικίας 47 και 49 ετών, γιατί εκτελούσαν από κοινού παράνομες οικοδομικές εργασίες σε ακίνητο ιδιοκτησίας 54χρονου ημεδαπού, που επίσης συνελήφθη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 14-05-2016 το πρωί συνελήφθη στη Σύρο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ερμούπολης 34χρονος ημεδαπός, γιατί εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Θηβών με ποινή φυλάκισης -1- έτους και -3- μηνών για παραβίαση της νομοθεσίας περί αρχαιοτήτων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Από την Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας Δωδεκανήσου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου ανακοινώνεται ότι στα πλαίσια του προγράμματος στήριξης των Μικρών Νησιών του Αιγαίου Πελάγους χορηγείται στρεμματική ενίσχυση για τη στήριξη της καλλιέργειας φασολιών. Η ενίσχυση αυτή αφορά τους καλλιεργητές φασολιών ανεξαρτήτως ιδιότητας και επαγγέλματος και εισοδημάτων, για την κάλυψη μέρους του κόστους καλλιέργειας του προϊόντος αυτού.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καλείσθε την 20η Μαΐου 2016 ημέρα Παρασκευή και ώρα 11:30 να προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα στην Παροικία σε τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα ημερησίας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos