Πέμπτη, 28 Ιουλίου 2016 - Psts.gr

Αντίδοτο στὴν λήθη

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αγαπητές φίλες

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Με ένα προκλητικό και θρασύτατο κείμενο, ο ΣΥΡΙΖΑ παραχαράσσει την ιστορία, αλλοιώνει την αλήθεια, προσβάλλει τον Παριανό λαό και επιχειρεί να οικειοποιηθεί ένα έργο εθνικής σημασίας, στο οποίο η συμμετοχή του ήταν μόνο να «κόψει» την κορδέλα

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καλείσθε την 1η Αυγούστου 2016 ημέρα Δευτέρα και ώρα 12:30 να προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα στην Παροικία σε τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα ημερησίας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος και Βουλευτής Κυκλάδων Ν.Δ. κ. Ιωάννης Βρούτσης κατέθεσε ερώτηση στη Βουλή προς τον υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (Α.Π.7305/27-07-2016) με τίτλο «Κατάργηση ειδικού προστατευτικού καθεστώτος σε σμυριδεργάτες, ρητινοσυλλέκτες, δασεργάτες και μικροϊδιοκτήτες πευκώνων».

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η βελτίωση του οδικού δικτύου του νησιού καθώς και τα έργα που πραγματοποιούνται στην Άνδρο με τη συνδρομή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, ήταν το αντικείμενο της συνάντησης που είχε ο Αντιπεριφερειάρχης με τον Έπαρχο κ. Δημήτρη Λοτσάρη και τη συμμετοχή υπηρεσιακών παραγόντων στο Επαρχείο.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Εμποροπανήγυρη θα πραγματοποιηθεί στον χώρο του καρναγίου εντός της χερσαίας ζώνης Λιμένα Παροικίας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι επαγγελματίες που εμπορεύονται διάφορα είδη σύμφωνα με τις διατάξεις που διέπουν τον παρόντα κανονισμό (υπαίθριους πωλητές, κατόχους άδειας συμμετοχής σε κυριακάτικες αγορές, στους κατόχους άδειας άσκησης υπαίθριου εμπορίου).

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Δήμαρχος Πάρου Μάρκος Κωβαίος η Πρόεδρος και τα μέλη του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Μάρπησσας σας προσκαλούν να τιμήσετε με την παρουσία σας τις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στη Μάρπησσα στο πλαίσιο του εορτασμού της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στις 5 και 6 Αυγούστου 2016.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 27-07-2016 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθησαν στη Σύρο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ερμούπολης, δύο ημεδαποί ηλικίας 21 και 38 ετών γιατί σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στις κατοικίες τους, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκε στην κατοχή τους και κατασχέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, καθώς επίσης διαπιστώθηκε ότι καλλιεργούσαν, κατά περίπτωση, στις κατοικίες τους πέντε δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως 0,90 μέτρα, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos