Δευτέρα, 16 Οκτωβρίου 2017 - Psts.gr

Ένα ακόμα διήμερο της Βασικής εκπαίδευσης της ΕΟΔ Κυκλάδων, ολοκληρώθηκε το Σαββατοκύριακο 14 & 15-10-2017.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με μια λιτή αλλά ουσιαστική από πλευράς νοήματος τελετή, έπεσε το απόγευμα της Κυριακής 15 Οκτωβρίου η αυλαία της 29ης Συνάντησης Ερασιτεχνικών Θιάσων Αιγαίου η οποία διεξήχθη στην Πάρο.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο Δήμαρχος Πάρου κ. Μάρκος Κωβαίος και το Δημοτικό Συμβούλιο Πάρου έχουν την τομή να σας προσκαλέσουν στη τελετή ανακήρυξης του Επίτιμου Διδάκτορος του Τμήματος Ιστορίας και Εθνολογίας του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και Επίτιμου Έφορου Αρχαιοτήτων κυρίου Διαμαντή Τριαντάφυλλου σε Επίτιμο Δημότη Πάρου την Πέμπτη 19 Οκτωβρίου και ώρα 7:00 μ.μ στο Δημαρχείο Πάρου στην Παροικία Πάρου

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μετά από αιτήματα πολλών φίλων της Θεατρικής Ομάδας Νάουσας που δεν μπόρεσαν να παρακολουθήσουν το έργο της κατά τη διάρκεια της 29ης Συνάντησης, προγραμματίστηκε μια ακόμα παράσταση του έργου

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Ελληνική Αστυνομία γιορτάζει στις 20 Οκτώβριου την «ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ», μαζί με τη μνήμη του Προστάτη του Σώματος, Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Δήμος Πάρου μετά την 285/8-9-2015 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, θα προβεί στη διάθεση δωρεάν ξυλείας κατά προτεραιότητα σε ευπαθείς ομάδες συμπολιτών μας:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παρακαλούμε την Παρασκευή 20-10-2017 ώρα 09.30’ να προσέλθετε σε συνεδρίαση στα γραφεία της Δημοτικής Κοινότητας Νάουσας προκειμένου να συζητηθεί το θέμα:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δευτέρα, 16 Οκτωβρίου 2017 12:10

Syros Jazz Festival στο Θέατρο Απόλλων στις 6-8/10

Με χαρά συμμετείχαμε και φέτος στη διοργάνωση του Syros Jazz Festival, που πραγματοποιήθηκε 6-8 Οκτωβρίου 2017 στη Σύρο, στο Θέατρο Απόλλων.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Στην υπηρεσία των πολιτών της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και η Κινητή Μονάδα ΚΤΕΟ από την 1 Οκτωβρίου – Η αποκέντρωση στην πράξη

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Ναυτικός όμιλος Πάρου συμμετείχε στον 2ο διασυλλογικό αγώνα ιστιοπλοΐας για σκάφη κατηγορίας optimist που διοργανώθηκε από τον Ναυτικό όμιλο Αντιπάρου στις 7-8 Οκτωβρίου 2017 στην θαλάσσια περιοχή της Αντιπάρου.

Κατηγορία ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos