Παρασκευή, 03 Νοεμβρίου 2017 - Psts.gr

Τη στιγμή που ο υπουργός Παιδείας, Κώστας Γαβρόγλου, προαναγγέλλει σαρωτικές αλλαγές στο Λύκειο για την επόμενη σχολική χρονιά και νέο εισαγωγικό σύστημα για την τριτοβάθμια εκπαίδευση, το υπουργείο μελετά το ενδεχόμενο δραστικών αλλαγών και στις ενδοσχολικές εξετάσεις της Γ’ Λυκείου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αυξημένες ήταν οι από λιμένος αφίξεις επιβατών, Ι.Χ., φορτηγών και δικύκλων που καταγράφηκαν από τις Λιμενικές Αρχές Πάρου τον Οκτώβριο του 2017 σε σχέση με τις αφίξεις κατά τον αντίστοιχο μήνα του 2016.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η διενέργεια της ετήσιας απογραφής του ζωικού κεφαλαίου των εκμεταλλεύσεων αιγοπροβάτων και χοίρων, και η κοινοποίηση των σχετικών στοιχείων στην οικεία κτηνιατρική αρχή, αποτελεί υποχρέωση του κάθε κατόχου αιγοπροβάτων και χοίρων

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 02-11-2017 το μεσημέρι συνελήφθη στη Θήρα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, 22χρονος υπήκοος Πακιστάν ο οποίος χρησιμοποιώντας πλαστή βεβαίωση κατάθεσης αίτησης για απόκτηση ελληνικής ιθαγένειας επιχείρησε να ενταχθεί σε πρόγραμμα παροχής κοινωνικών επιδομάτων. Το πλαστό έγγραφο κατασχέθηκε.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έκπληξη, απογοήτευση και ερωτήματα ως προς τη σκοπιμότητά του δημιουργεί τίτλος και δημοσίευμα τοπικών εφημερίδων και ιστοσελίδων, το οποίο μάλιστα αναπαράχθηκε αυτούσιο από περισσότερα του ενός κυκλαδίτικα ΜΜΕ, σχετικά με τη λειτουργία του ΕΚΑΒ.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Δήμος Τήνου, στα πλαίσια των διατάξεων του άρθρου 52 του Ν. 4483/2017 (ΦΕΚ 107/31-07-2017 τεύχος Α') «Ρυθμίσεις για τον εκσυγχρονισμό του θεσμικού πλαισίου οργάνωσης και λειτουργίας των Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης Αποχέτευσης (Δ.Ε.Υ.Α.) - Ρυθμίσεις σχετικές με την οργάνωση,τη λειτουργία, τα οικονομικά και το προσωπικό των Ο.Τ.Α. - Ευρωπαϊκοί Όμιλοι Εδαφικής Συνεργασίας - Μητρώο Πολιτών και άλλες διατάξεις», ανακοινώνει τη ρύθμιση οφειλών που θα έχουν βεβαιωθεί έως τις 30.09.2017. Στη ρύθμιση αυτή υπάγονται οφειλές τόσο προς τους Δήμους όσο και προς τα Νομικά Πρόσωπα αυτού.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Τομεάρχης Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Κυκλάδων, κ. Γιάννης Βρούτσης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σε έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού η ΕΜΥ κάνει λόγο για πρόσκαιρη μεταβολή του καιρού αύριο Σάββατο με ισχυρές βροχές και καταιγίδες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

H ΑΙΓΑΙΟΝ ΠΕΛΑΓΟΣ ΘΑΛΑΣΣΙΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι προκειμένου να ολοκληρωθεί ο έλεγχος των Αρχών μετά την ακινησία του πλοίου Ε/Γ-Ο/Γ ΠΡΕΒΕΛΗΣ, το προγραμματισμένο δρομολόγιο σήμερα 03/11/2017 από Πειραιά πρός Μήλο-Σαντορίνη-Ανάφη-Ηράκλειο-Σητεία-Κάσο-Κάρπαθο-Διαφάνι-Χάλκη-Ρόδο και η επιστροφή την Κυριακή στις 05/11/2017 αναμένεται να πραγματοποιηθούν ως ακολούθως :

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παρακαλούμε την Tρίτη 7-11-2017 ώρα 09.30’ να προσέλθετε σε συνεδρίαση στα γραφεία της Δημοτικής Κοινότητας Νάουσας προκειμένου να συζητηθεί το θέμα:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos