Τρίτη, 12 Δεκεμβρίου 2017 - Psts.gr

Η αντίστροφη μέτρηση για την εκκίνηση των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών, που αποτελούν ένα από τα βασικά προαπαιτούμενα για το κλείσιμο της γ’ αξιολόγησης του μνημονίου έχει ήδη ξεκινήσει...

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η πληθωρική ηθοποιός και μοντέλο Άμπερ Ρόους έριξε το instagram βγάζοντας τα στήθη της φάτσα φόρα σε όλο το κοινό του διαδυκτίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Μυκόνου κ. Μιλτιάδης Ατζαμόγλου και ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας κ. Γιώργος Ρουσουνέλος, πραγματοποίησαν συνάντηση με το 15μελές του Λυκείου Μυκόνου και το 15μελές του Επαγγελματικού Λυκείου, τα οποία τελούν υπό κατάληψη και τους αντίστοιχους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων, καθώς και τους Συλλόγους Εκπαιδευτικών.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εισήγηση του βουλευτή Κυκλάδων Νίκου Συρμαλένιου στην Ολομέλεια της Βουλής

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χιλιάδες πολίτες οι οποίοι δεν προλαβαίνουν να «κλειδώσουν» σήμερα (12/12) όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις και να μπουν στη λίστα των δικαιούχων θα έχουν μία δεύτερη ευκαιρία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Τομεάρχης Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Κυκλάδων, κ. Γιάννης Βρούτσης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Για μία ακόμη φορά, ανάμεσα σε τόσες άλλες, ένα πανελλήνιας εμβέλειας μεγάλο τηλεοπτικό κανάλι αξιοποίησε καταγεγραμμένο και αναρτημένο υλικό της ηλεκτρονικής εφημερίδας psts.gr για να προβάλει την Πάρο σε ολόκληρη την επικράτεια.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου και Έπαρχος Π.Ε. Πάρου κ. Κώστας Μπιζάς , παρευρέθηκε στις εργασίες του 5ου τακτικού συνεδρίου της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας κατόπιν πρόσκλησης που έλαβε από τον πρόεδρο της ΕΝΠΕ κ. Κων/νο Αγοραστό.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Δήμος Πάρου στο πλαίσιο της προσπάθειας για άνοιγμα σε νέες τουριστικές αγορές αλλά παράλληλα και για διατήρηση των κλασσικών αγορών, κλείνει τον κύκλο συμμετοχών του σε Διεθνείς Εκθέσεις Τουρισμού σε Ελλάδα και εξωτερικό με τις εκθέσεις “Grecka Panorama - Greek Food Show 2017” και “Greek Tourism Expo 2017”.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού, εθελοντές της πανελλήνιας εθελοντικής εκστρατείας “Let’s Do It Greece – Γίνε η αλλαγή που περιμένεις” επισκέφθηκαν το Προεδρικό Μέγαρο, όπου συναντήθηκαν με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο, με σκοπό να τους γνωρίσει και να μοιραστούν μαζί του το μεγάλο Εθελοντικό τους Όνειρο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos